Starity

Így még garantáltan nem hallottad Taylor Swift slágereit!

2015. november 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swiftet mindenki szereti, még a babák is – olvasható egy külföldi portál ismertetőjében, mely az újraértelmezett slágereket népszerűsíti.

hirdetés

Történt ugyanis, hogy a Rockabye Baby névre keresztelt előadó elkészítette Taylor Swift legnépszerűbb slágereinek bababarát verzióját – méghozzá egy xilofon segítségével, a dalok pedig így is remekül hangzanak! 

Az ötletesen újraértelmezett dalok között találunk nótákat az énekesnő legutóbbi korongjáról, a 1989-ról (Blank Space, Bad Blood, Shake It Off, Style), helyet kaptak a 2012-es Red legjobbjai (22, I Knew You Were Trouble, We Are Never Ever Getting Back Together) és a 2010-ben megjelent Speak Now kedvencei (Mean, Mine) is, valamint feldolgozásra került két dal (You Belong With Me, Love Story) a 2008-as megjelenésű Fearlessről, és az énekesnő bemutatkozó lemezén utolsóként elhelyezett Our Songja is felcsendül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek