Starity

Hivatalos: Egy párt alkot Gwen Stefani és Blake Shelton

2015. november 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig csak találgatni tudtunk, mi folyik a Voice mentorai között, most már azonban biztos: Gwen és Blake egymásba szerettek.

hirdetés
Hivatalos: Egy párt alkot Gwen Stefani és Blake Shelton
Fotó: NBC (Trae Patton)

A hét elején indultak meg a találgatások arról, hogy Gwen Stefani és Blake Shelton nem csak barátok, hiszen több ízben is együtt látták a párost a hétvége folyamán. Az énekesnő még legutóbbi interjújában sem volt hajlandó beszélni a magánéletéről, azt azonban kijelentette, hogy dögösnek tartja kollégáját. A rájuk nehezedő nyomásnak engedve azonban a szőkeség sajtószóvivője bejelentette, hogy a hírek igazak: Gwen és Blake egy párt alkot.

Gwen és Blake régóta barátok, a közelmúltban pedig randizni kezdtek

– nyilatkozta a szóvivő, ám ennél többet nem volt hajlandó megosztani a pár kapcsolatát illetően, ami érthető is, hiszen Gwen is és Blake is a válási procedúra kellős közepén van. Előbbi 13 évnyi házasság végére tett pontot augusztus elején, utóbbi pedig négy évig tartó házassága felbontását kérelmezte júliusban.

A két mentor egymásba gabalyodásáról szóló híresztelések még a sztárvilágban is meglepő reakciókat váltottak ki. Míg Blake jó barátja, Luke Bryan képtelenségnek tartotta, hogy a country sztár egy ilyen dögös nőt képes elcsábítani; addig a férfi exfelesége, Miranda Lambert korántsem volt meglepve.

Fotó: NBC (Trae Patton)

Most vicceltek velem? Ez nem lehet igaz. Olyan nincs, hogy Blake megüti a mércét egy Gwenhez hasonló nőnél. Addig el sem hiszem, amíg nem maga Blake mondja

– viccelődött Luke. Ezzel szemben Blake exnejének egy barátja így nyilatkozott:

Miranda jelenleg eljutott arra a pontra az életében, amikor önmagára és a zenéjére szeretne fókuszálni. Egy új fejezet kezdődött az életében, ahol új kapcsolatokat kell építenie és tovább kell lépnie. Rengeteg változáson ment át az utóbbi néhány hónapban, és úgy látom, pozitív irányba alakulnak a dolgai. A Blake és Gwen románcáról szóló pletykák pedig egyáltalán nem lepték meg, mert ők ketten mindig is sokat flörtöltek egymással.

Az állítólagos barát arról is szót ejtett, hogy Miranda a kettejük között történtektől eltekintve is a legjobbakat kívánja volt férjének, Gwent pedig egy nagyon tehetséges előadóművésznek tartja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek