Starity

Visszatérne a zeneiparba Palcsó Tomi

2015. november 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2005-ös Megasztár második helyezettjeként végzett Tomi ismét a zeneiparban kíván karriert építeni.

hirdetés
Visszatérne a zeneiparba Palcsó Tomi
Fotó: Facebook / Palcsó Tamás

Az utóbbi években nem hallatott sokat magáról Palcsó Tomi, aki mintegy 10 évvel ezelőtt a tinilányok egyik legnagyobb kedvence volt. Az énekes a Megasztárnak köszönhetően vált ismertté, a műsor után két lemeze jelent meg és színházban is szerepelt. Később szinte teljesen eltűnt a köztudatból, jóformán annyit hallhattunk felőle, hogy több dohánybolt üzemeltetési jogát is megnyerte.

A 29 éves énekes nemrégiben Kazahsztánban vett részt egy népi jellegű fesztiválon, ahol a Tavaszi szél vizet áraszt című dallal harmadik helyezést ért el egy énekes versenyen, amire méltán lehet büszke.

A Ta­vaszi szél vizet áraszt című népdalt énekelve lettem harmadik helyezett. Nagyon büsz­ke vagyok az ered­ményemre, mert 16 országból érkeztek versenyzők. Voltak például Mongóliából, Oroszországból és Kínából is

– idézi Tomi szavait a Bors, aki azt is elárulta, hogy új zenekarával decemberben tartanak bemutatkozó fellépést.

Amolyan cover show-nak hív­ják, amit csinálunk a zenekarommal. Ez azt jelenti, hogy nem feldolgozásokat énekelünk, hanem egy az egyben próbáljuk az eredeti dalt visszaadni a közönségnek. Nagyon szeretem a Maroon 5 zenekart, ezért az ő dalaikat adjuk elő, december elején lesz a bemutatkozó bu­link. Nagyjából már összeállt az egész produkciónk, de még dolgozni kell rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek