Starity

Felkavaró kisfilmmel jelentkezett a Bring Me The Horizon

2015. november 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oli Sykes vezette csapat megint nagyon ráérzett, mivel hívhatná fel magára és a családon belüli erőszak problémájára a figyelmet.

hirdetés

A Bring Me The Horizon eddigi legérzelmesebb és leghosszabb kisfilmjét köszönthetjük a True Friends képében – ezúttal pedig a dalnak és a hozzá készült kisfilmnek is komoly mondanivalója van. Azt már eddig is tudtuk, hogy Oli Sykesék szívesen játszanak az emberek érzelmeivel, kitűzött céljuk pedig alaposan betalált: egyik legjobb alkotásukként jellemzik a kritikusok mind a dalt, mind a lemezt, melyen helyet kapott.

Maga a videó november 5-én került feltöltésre a legnagyobb videómegosztó portálon, de csak tegnap este tette elérhetővé a rajongók számára az öttagú, sheffieldi formáció. A szerzemény a srácok szeptember 11-én megjelent ötödik stúdiólemezén, a That’s The Spiriten került elhelyzésre, mely a második helyen debütált a Billboard Top 200-as listáján – ezzel a 2015-ös év egyik legjobban várt alkotása volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek