Starity

Megjelent az Alice Tükörországban előzetese

2015. november 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adott egy nagyszerű történet, egy kivételes fantáziavilággal megáldott rendező és egy tehetséges színészgárda, aki megvalósítja Lewis Carroll író álmát. Mutatjuk, hogyan!

hirdetés

Öt évvel ezelőtt került a mozikba az élőszereplős Alice Csodaországban, és legnagyobb örömünkre már nem kell sokat várni a folytatásra sem, ugyanis imádott főszereplőnk, Alice Kingsleigh jövő tavasszal Tükörországba indul kalandozni, és természetesen minket, nézőket is magával visz.

Az Alice Tükörországban rendezői székében James Bobin foglalt helyet és valósította meg Tim Burton elképzelését a filmmel kapcsolatban. A 2016. május 27-én mozikba kerülő alkotás ugyanis – előző részéhez hasonlóan – nemcsak izgalmakban bővelkedik majd, hanem látványos is lesz.

A főszereplők bőrébe ezúttal is Mia WasikowskaAnne Hathaway, Helena Bonham CarterSacha Baron Cohen és Johnny Depp bújtak; az ismert karakterek hangjait pedig szintén A-listás hírességek (Stephen FryAlan RickmanMichael SheenTimothy Spall, Paul Whitehouse, Barbara Windsor) kölcsönzik, az új karakter megjelenésével azonban új hangok (Rhys Ifans, Ed Speelers, Toby Jones, John Sessions) is felcsendülnek a műben.

Fotó: Disney

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek