Starity

Tóth Vera a párjának köszönheti, hogy kibékült a testével

2015. november 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vera korábban sanyargatta a testét, hogy lefogyjon, mára azonban letett erről és elfogadta magát.

hirdetés

Tóth Vera D. Tóth Kriszta netes műsorának, az Elviszlek magammalnak volt a vendége nemrégiben, melynek keretein belül őszintén mesélt súlyproblémáiról és arról, hogy míg korábban sanyargatta magát a fogyás reményében, mára teljesen megbbékélt az adottságaival, és a párja is olyannak szereti, amilyen.

Már szépnek látom magam, és ez olyan jó, amikor egy nő elkezdi magát szépnek látni magát, elfogadni. Egy-két éve van így, amióta pasim van. Ő annyira szereti azt, ahogy kinézek, mindig meggyömöszöl

– vallotta Vera, és azt is elárulta, hogy inzulinproblémája miatt nem tud lefogyni, de már nem is akar, hiszen párja kifejezetten élvezi, hogy van rajta mit fogni.

Ő egy nagy kontroll nekem. Nem ő tart kontrollban, hanem általa én saját magamat. Egyébként őrült hedonista vagyok, imádok élni, habzsolom az életet, ami meg is látszik rajtam, bár teljesen egészségesen táplálkozom

– folytatta az énekesnő, aki két éve alkot egy párt szerelmével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek