Starity

Készül a népszerű Disney-film, az Utódok folytatása

2015. november 09. 11:11   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Utódok című, Disney Csatornán sugárzott film rajongótábora világszerte növekszik, ezért Sara Parriott és Josann McGibbon forgatókönyvírók már dolgoznak is a folytatáson. Ők egyben az egyelőre Utódok 2 munkanéven ismert projekt executive producerei is. A hírt Gary Marsh, a Disney Csatorna kreatív igazgatója jelentette be. Az Utódok minden idők 5. legnézettebb kábeltelevíziós filmje az Egyesült Államokban.

hirdetés
Készül a népszerű Disney-film, az Utódok folytatása
Fotó: Merlin

Az Utódok minden tekintetben az év egyik legszórakoztatóbb produkciója, ezért buzgón egyre mélyebbre ássuk magunkat Auradon és az Elveszettek Szigete mitológiájában. Ez a fajta ellenállhatatlan és újszerű történetmesélés – a Descendants: Wicked World című animációs rövidfilmekkel és az egyedi, többféle médiumon átívelő kampánnyal együtt – nagyszerű alapot biztosít a további, sokrétű franchise lehetőségek számára a The Walt Disney Company összes üzleti területén

– nyilatkozta Gary Marsh.

A Disney Csatorna filmjét Kenny Ortega (High School Musical) rendezte és koreografálta, továbbá az executive producere is volt Wendy Japhet (Egy lányról, Az olasz meló) mellett. Az Utódok 12,2 millió feletti nézettséget produkált az Egyesült Államokban, ami magában foglalt 3,1 millió 18-49 közötti felnőttet is, ezzel az USA-ban az elmúlt közel három év legnézettebb kábeltelevíziós filmje lett ebben a demográfiai csoportban. Globálisan összesen 32 millió feletti nézettséget produkált. 

A transzmédia tartalmak közül kiemelkedik a Descendants: Wicked World című animációs rövidfilm-sorozat, mely bemutatja Auradon és az Elveszettek Szigete világát. A sorozat múlt hónapban debütált az amerikai Disney Csatornán (elérve az 5,9 milliós nézettséget). 

Az Utódok filmzenéje a Billboard 200-as lista első helyén nyitott, illetve a filmben szereplő 6 dal, és Shawn Mendes Believe című száma, valamint Sofia Carson Rotten to the Core remixe összesen több mint 252 millió megtekintést eredményeztek a DisneyMusicVevo-n. A film számos kreatív rajongói produkciót is inspirált.

Az élőszereplős, modern korban játszódó, számos zenés-táncos betéttel színesített film a hírhedt Disney gonosztevők tinédzser gyerekeinek felnőtté válását és az ezzel járó kalandokat mutatja be. A főszereplők: Dove Cameron – Mal, Cameron Boyce – Carlos, Booboo Stewart – Jay, Sofia Carson – Evie, Mitchell Hope – Ben, a Tony-díjas Kristin Chenoweth – Demóna.

Az Egyesült Államokban a 7. legnézettebb eredeti kábeltelevíziós film közül 6 Disney Csatornás (High School Musical 2, Tengerparti Tini Mozi, Varázslók a Waverly helyből – A film, Utódok, Phineas és Ferb a 2. dimenzióban, Rocktábor).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek