Starity

Különleges ajándékkal lepték meg lányai Kris Jennert születésnapja alkalmából

2015. november 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner család lányai soha semmit nem bíznak a véletlenre, így ezúttal is gondoskodtak arról, hogy édesanyjuknak felejthetetlen születésnapban legyen része.

hirdetés

Kris Jenner november 5-én ünnepelte 60. születésnapját, ez alkalomból pedig lányai, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall és Kylie különleges meglepetéssel készültek számára, mely garantáltan könnyeket csalt a valóságshow-sztár szemeibe.

Kris ugyanis mintegy 30 évvel ezelőtt 30. születésnapjára készített egy videót, melyen Randy Newman 1983-as slágerének, az I Love L.A.-nek a szövegét írta át I Love My Friendsre, ehhez pedig egy számára kedves, a barátai bevonásával készült kisfilmet forgatott. Erre az alapötletre csaptak le a lányai, és jelenlegi barátaik és családtagjaik bevonásával készítették el saját kisfilmjüket, melynek képkockáin szeretteik mellett Kris kedvenc helyei is feltűnnek. További érdekesség, hogy a videóban végre énekelni is hallhatjuk a híres nővéreket.

A klipben a Kardashian-Jenner család tagjai mellett feltűnik még Justin Bieber, Scott Disick, Serena WilliamsKaty Perry, Valentino és Karl Lagerfeld is – többek között.

Ami magát a szülinapozást illeti, a népes vendégsereg és az ünnepelt a Nyugat-Hollywoodban található The Lotban, a Great Gatsby jegyében mulatott november 6-án. A dress code-os esemény meghívottjai között pedig olyan neves, A-listás sztárok neve szerepelt, mint John LegendChrissy Teigen, Tommy Hillfiger, Olivier Rousteing, Ryan SeacrestWill és Jada Pinkett Smith, Harry Hamlin, Lisa Rina, Jonathan Cheban, Kyle Richards, Kathy és Rick Hilton – és még hosszan sorolhatnánk.

 

@krisjenner által közzétett fénykép,

 

@krisjenner által közzétett fénykép,

 

@krisjenner által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek