Starity

10 híresség, aki ágyba bújt a sikerért

2015. november 09. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg nem ők az elsők és nem is az utolsók azok között, akik testüket, lelküket eladva kívántak karriert építeni. Lássuk, kikről van szó!

hirdetés

1. Tyra Banks

A modellvilágban korántsem meglepő, hogy az önjelölt sztárocskák ágyba bújnak egy fejessel annak érdekében, hogy kifutóra kerüljenek – Tyra esetében sem volt másként, titkáról Karrine Steffans színésznő rántotta le a leplet.

Történt ugyanis, hogy Karrine Confessions of a Video Vixen címmel írt könyvet arról, kikkel bújt ágyba karrierje során, ami felettébb felkeltette a modell érdeklődését is, és kifejtette a véleményét. A színésznő azonban nem adta ennyire könnyen magát, és amolyan Bagoly mondja verébnek-stílusban nyilvánosságra hozta, hogy bizony a Topmodell leszek! sztárja is megfordult néhány ágyban, mire eljutott odáig, ahol most tart...

2. Kim Kardashian

A leghíresebb Kardashian-nővér sem vetette meg az élvezeteket, hírnevét pedig éppen ennek köszönheti, ugyanis a Vivid Entertainmentnél kiszúrtak egy pikáns szexvideót a szemfülesek, melyen Kim és akkori párja, Ray J akcióznak, ebből pedig természetesen hatalmas botrány kerekedett.

Kim akkoriban még Paris Hilton asszisztense volt, sokan ismerték Hollywoodban, így három dolgot tehetett: vagy tagadja, hogy ő látható a filmen; pert indít hitelrontásért; esetleg kihasználja az öt perc hírnevet és karriert csinál. Mondanunk sem kell, hogy a barna hajú szépég ez utóbbit választotta, onnan pedig egyenes út vezetett a Keeping Up With The Kardashiansig és vele együtt a világhírnévig.

3. Rita Ora

A jelenleg Travis Barkerral randizó énekesnő is jelesre vizsgázott lepedőakrobatikából – legalábbis exbarátja, Rob Kardashian szerint. A férfi ugyanis szakításukat követően világgá kürtölte, hogy kapcsolatuk ideje alatt Rita nem kevesebb, mint 20 férfival bújt ágyba annak érdekében, hogy beindítsa az akkor még nem létező karrierjét.

A színésznőként is bizonyított énekesnő később is jó befeketetéseket csinált karrierje érdekében: 2013 májusa és 2014 júliusa között Calvin Harris oldalán láthattuk, később a népszerű designer, Tommy Hilfiger fiával járt, akit nem sokkal ezelőtt cserélt a Blink-182 dobosára.

4. Lana Del Rey

A 30 éves aranytorkú dalospacsirta nem is tagadja, hogy szexuális szolgáltatásainak köszönheti azt, ahol tart. Saját bevallása szerint számtalan kalandban volt része a zeneipar fejeseivel, akik néhány erotikus légyott fejében segítettek sikerre vinni a dalait. 

Befektetése végül meghozta a várt eredményt: 2012 lett karrierje legsikeresebb éve, ugyanis Born To Die címre keresztelt korongja az év ötödik legtöbb példnyszámban elkelt lemeze lett az Egyesült Államokban.

5. Gwyneth Paltrow

Kevesen tudják, ám Hollywood krémjének köreiben nem titok, hogy Gwyneth is a híres Harvey Weinstein Clubot gyarapította, mikor úgy döntött, nem erőlködik a sikerért, inkább ledobja a textilt és ágyba bújik a Miramax társalapítójaként ismert producerrel, aki szolgáltatásaiért cserébe szerephez juttatta a fiatal tehetséget. Gwyneth ugyanis neki köszönheti, hogy megkapta élete első komoly szerepét 1998-ban a Szerelmes Shakespeare-ben.

Ezt követően pedig immár szabad bejárása volt a színésznőnek a legjobbakhoz, nem győzték elhalmozni jobbnál jobb szerepekkel, ám bizonyára ma már nem ilyen büszke se a filmre, se arra, hogyan jutott Viola szerepéhez...

6. Kendra Wilkinson

A 30 éves szőkeségről köztudott, hogy szexelt a sikerért, hiszen a Playboy atyja, Hugh Hefner nyuszilányaként vált ismertté a Playboy-villa lányai című MTV-sorozatnak hála. A lány mindössze 18 éves volt, amikor beköltözött Hefhez, és hamar hozzászokott új életfromájához: pazar luxus, elképesztő partik, utazások és hírnév – ezt kínálta neki a műsor azért cserébe, hogy egy tőle 60 évvel idősebb férfi ágyát melegítse.

2008-ban szakított Heffel, nem sokkal később pedig nyilvánosságra hozta a kapcsolatát Hank Baskett-tel, és önálló műsort indított. A pár 2008 őszén jegyezte el egymást, a következő nyáron pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Kendra ekkor már a szíve alatt hordta szerelmük gyümölcsét, aki az év decemberében jött a világra, és a Hank Baskett IV nevet kapta szüleitől, keresztapja pedig Hefner lett. 

A sztárpár 2013 októberében jelentette be, hogy úton van a második baba, aki tavaly májusban látta meg a napvilágot, és Alijah Mary Baskett névre keresztelték. Kendra és Hank kapcsolata ugyan megingott többször is az elmúlt évek során, ám úgy tűnik, mégis együtt maradnak.

7. Farrah Abraham

A most 24 éves lánnyal a 16 and Pregnant (16 éves és terhes) című műsorban ismerkedhettek meg rajongói, később részt vett a sorozat spin-offja, a Tini mami forgatásán is. Nyilván nem kell magyarázni, miért is került fel a listánkra a hölgyemény, akit 2008-ban ejtett teherbe párja, Derek Underwood. A lány édesanyja rá akarta beszélni az abortuszra, Farrah azonban nem vállalta, hanem 2009 februárjában életet adott lányának, Sophia Laurent Abrahamnek – párja pedig elhagyta.

2013-ban egy előkerült szexvideóval sokkolta követőit, amiben meglátta az üzleti lehetőséget, és eladta a Vivid Entertainmentnek. Ezt követően további erotikus videókkal örvendeztette meg nem túl nagy rajongótáborát, idén nyáron pedig a celebek Big Brother-házába költözött be, ahol 23 napig bírta.

8. Courtney Stodden

A 2010-ben, 16 évesen szépségversenyt nyert reality-sztár még abban az évben férjhez ment az akkor 51 éves Doug Hutchison színészhez, amivel nemcsak családját, hanem az egész világot sokkolta. A lány fényes karrierről álmodott a modelliparban, Doug pedig csak egy mutatós, fiatal feleséget akart az ágyában tudni – többek között erről is állapodtak meg a házassági szerződésben.

Courtney a férjének köszönhetően átszabatta a testét, szerepelt a Big Brotherben, kiadott három kislemezt, majd egy botrányos szexvideóval botránkoztatta meg a világot, melyen önmagát kényezteti. Később eladta a filmet a Vivid Entertainmentnek, és állítólag jótékonyságra fordította a befolyt összeget. 

2013 novemberében a pár a nagy korkülönbségre hivatkozva a házasság felbontásáért folyamodott, ám annak hivatalosításáig együtt éltek. Tavaly augusztusban azonban már ismét együtt voltak, és házassági fogadalmuk megújítását tervezték. Azóta is együtt vannak.

9. Lil' Kim

Bizony, a nagydumás rapper is ágymelegítőként kezdte karrierjét, méghozzá az azóta elhunyt Notorious B.I.G. mellett. Az a tény, hogy a férfi nős egyiküknek sem számított, egészen addig, míg a producer felesége, Faith Evans rajta nem kapta őket akció közben. A viszony ezzel együtt nem sokkal véget is ért, Notorioust pedig 1997-ben lelőtték.

Lil' Kim karrierje beindult: 2002-ben Grammy-díjra jelölték, és végül haza is vihette a díjat. 2005-ben pályája derékba tört, mert hazudott a bíróságnak azért, hogy védje a barátait, akik részt vettek egy lövöldözésben Manhattanben – elítélték, és egy évet ült börtönben hamis tanúzás vádjával.

Szabadulását követően számtalan kérészéletű kapcsolata volt, majd 2007-ben Ray J-vel kezdett találkozgatni. A románc komolynak bizonyul, hiszen a rapper tavaly nyáron adott életet közös lányuknak, Royal Reignnak.

10. Chelsea Handler

A népszerű műsorvezetőről kevesen gondolnák, de bizony, ő is hajlandó volt kismacskaként dorombolni, ha arra kérték. Joan Rivers rántotta le a leplet még évekkel ezelőtt titkáról, miszerint karrierje kezdetén Chelsea az E! Entertainment Television elnökével, Ted Harberttel folytatott viszonyt – a férfi szépen egyengette is a fiatal tehetség útját 2006 és 2010 között. (Ekkor futott a csatornán önálló műsora, a Chelsea Latley.)

A műsorvezető 2010 januárjában jelentette be a szakítást, később 50 Centtel hozták szóba. Az is hatalmas port kavart, hogy nyilvánosságra került egy szexvideója, melyet azzal tetőzött, hogy elárulta: 16 évesen volt egy abortusza, és a mai napig bánja, hogy nem tartotta meg a gyereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek