Starity

Demi Lovato új szerepekre hajt

2010. szeptember 24. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nemrég arról nyilatkozott, hogy szeretne egy új, sokkal másabb filmszerepet.

hirdetés
Demi Lovato új szerepekre hajt


Demi Lovato interjút adott a Hollywood Life-nak, melyben elárulta, hogy komolyabb szerepekre vágyik.

„Úgy érzem, szeretném magam más filmekben kibróbálni, például egy játékfilmben. Olyan szerepet szeretnék eljátszani, amelyet nem várnak el tőlem. Nem akarok durva, hisztis lányt alakítani, inkább egy egyszerű tinédzserlányt. Dakota Fanning nagyon jól válogatta meg az ilyen szerepeket, szeretnék én is hasonló úton befordulni, mint ő.” – mondta.

Hollywood Life: „Csak egy dolog jár az eszemben: le vagy szerződtetve a Disney Channelnél, és nem kapsz valami sok időd, vagyis nem mindig csinálhatod azt, amit szeretnél.”

Demi: „Tíz hónapig forgattuk a Sonny with a Chace-et, és mostanában elég sokat utazgatok. Tehát amikor van egy kis szabadidőm, nagyon izgatott leszek, és rögtön azt tervezgetem, mit is csinálhatnák.”

„Meghalnék, ha Angelina Jolie-val dolgozhatnék! Ő egy igazi, vérbeli színésznő! Vagy Winona Ryderrel, ő mindig is az egyik kedvenc színésznőm volt!” – mesélte izgatottan a lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek