Starity

Vadonatúj dallal örvendeztette meg rajongótáborát Sia

2015. november 10. 15:03   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sia Furler az elmúlt pár évben óriási világhírnévre tett szert. 2014-es Chandelier című gigaslágere óta sikert sikerre halmoz, vadonatúj albuma pedig hamarosan a boltok polcaira kerül.

hirdetés

Sia a múlt hét folyamán jelentette be hetedik stúdióalbumának érkezését, ami a This Is Acting címet viseli, és 2016. január 29-én kerül a boltok polcaira. Az énekesnő már javában reklámozza az új korongot, melynek első kislemezes dala, az Alive szeptemberben jelent meg. Érdekesség, hogy az énekesnő a rekorddöntögető Adele közreműködésével írta a dal, melynek kisfilmje néhány nappal ezelőtt került fel a YouTube-ra.

Sia természesen továbbra sem pihen, ugyanis nemrégiben újabb dalt mutatott be a készülőben lévő 12 számos korongról, a Bird Set Free képében. Ahogyan az első kislemeznél is, úgy ebben a dalban is benne van a többszörös Grammy-díjas Adele keze, hiszen eredetileg az ő visszatérő albumára szánták a dalt, ami végül Sia korongján kapott helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek