Starity

Ők lesznek a jövő évi FeZen Fesztivál első fellépői

2015. november 22. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FeZen szervezői a lerántották a leplet a jövő évi fesztivál első fellépőiről: a Within Temptation már biztosan jelen lesz Székesfehérváron.

hirdetés

Mint, ahogyan az már minden évben hagyomány, jövőre is megrendezésre kerül a székesfehérvári FeZen Fesztivál, amely főként rock és a metal műfaj hű képviselőit vonultatja fel. A fesztivál szervezői véget vetettek a találgatásoknak, és be is jelentették Facebook-oldalukon a fesztivál első fellépőit.

Az már biztos, hogy a jövőre pályafutásának 20. évfordulóját ünneplő holland Within Temptaion a FeZenen is csap egy hatalmas szülinapi bulit, amely augusztus 3-án veszi kezdetét és 6-án ér véget, mindazonáltal az is nyilvánosságra került, hogy a Sharon den Adel-vezette szimfonikus-metal-együttes a fesztivál pénteki napján lép majd fel.

A holland formáció mellett már szintén biztos fellépő a német Powerwolf zenekar is, akik ugyan idén már bemutatták legújabb Blessed&Possessed nevezetű lemezüket Magyarországon, ennek fényében pedig  jövőre ismét ellátogatnak hazánkba, hiszen a Dorn Attila által vezetett együttes már számtalanszor kijelentette, hogy rajonganak a magyarokért, és természetesen az országért is.

A fesztivál szervezői folyamatosan bővíteni fogják a fellépők listáját, de addigis aki esetleg lemaradt volna az imént említett zenekarok hazai fellépéséről, az jövőre bőven bepótolhatja az egyik legnagyobb magyar rock- és metal fesztivál keretein belül, melyre a jegyek már most kaphatók.

Fotó: Facebook / Fezen Fesztivál

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek