Starity

Dédnagyapja után a nagybátyját is elveszítette Demi Lovato

2015. november 10. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato újabb hozzátartozóját veszítette el, ezúttal nagybátyjától kellett elbúcsúznia.

hirdetés

Míg a 23 éves énekesnő karrierje szárnyal, addig a 2015-ös év a magánéletét illetően már nem túl szerencsés a számára. Július végén szerelmétől, Wilmer Valderramatól kapott kiskutyája prérifarkas áldozatául esett, majd szeptemberben szeretett dédnagyapja távozott az élők sorából, most pedig nagybátyját gyászolja az egész Lovato család.

Ő itt a nagybátyjám, Billy. Ezt a vidám embert Isten meleg szívvel, és hihetetlen lélekkel áldotta meg. Ma örök nyugalomra tért.. Kérlek, imádkozzatok a feleségéért (a nagynénémért, Virginiáért), az unokatestvéreimért, és ismételten, az én világomért - a nagyikámért. Nyugodj békében, Billy.. Sajnálom, hogy ma nem lehetek ott… Sajnos Angliából nem tudtam odarepülni. Szeretlek.. Mindannyian szeretünk, és már most hiányzol nekünk.

 – számolt be rajongóinak Instagram-oldalán.

Az elmúlt időszak csapásai után van még miért aggódnia, hiszen nem elég, hogy dédnagymamája a férje elvesztését gyászolja, egyre többet betegeskedik, ezért is kérte egy hónappal ezelőtt rajongóit arra, hogy imádkozzanak érte, bízva abban, hogy nem kell újabb családtagjától búcsút vennie.

Hosszú órákon át tartó ölelkezés a mamámmal. Ez a nő egy ANGYAL. Bárki, aki ismer engem, tudja, hogy megszállottan szeretem őket, így ez egy nagyon fájdalmas szituáció. Életem egyik legnehezebb dolga volt tartani benne a lelket a papám temetésén. Több, mint 54 éven keresztül voltak együtt, ők voltak a lelki társak tökéletes definíciója. Az utolsó szava a mamám felé az volt, hogy Szeretlek. Az, hogy összetörve látom őt, a legfájdalmasabb dolog, amit eddigi életem során tapasztaltam. És még így összetörten is azt mondogatja, hogy Jól leszek. Ez a nő a VILÁGOM. 93 évesen a legerősebb ember, akit ismerek. Az erejét látva arra inspirál engem, hogy le tudjam győzni a legnehezebb akadályokat, és mindezt méltósággal kezeljem… Annyira szeretlek, mama.. És nyugodj békében papa.. Annyian szerettek téged, és annyi embernek hiányzol. Utóirat: drága Lovaticsjaim, kérlek imádkozzatok a mamámért. Össze van törve a szíve, de amikor elmondtam neki, hogy mennyi ember imádkozik érte, elmosolyodott… Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a támogatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek