Starity

Így énekelt Király Viktor a Voice első élő adásában - videó

2015. november 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Viktor Lisa Stansfield dalával lépett színpadra a műsor első élő adásában.

hirdetés

Király Viktor és új mentora, Gwen Stefani Lisa Stansfield All Around The World című szerzeményét választotta az amerikai Voice első élő adására, mely választás jónak bizonyult, hiszen hazánk büszkesége nemcsak a nézőket, hanem a mentorokat is elbűvölte.

A verseny azonban dübörög tovább, ugyanis két napon át láthatják kedvenceiket a nézők, és még nem garantált Viktor továbbjutása sem, így mutatjuk, hogyan szavazhattok, hogy bekerülhessen a legjobb 12 közé!

Viktorra mindössze 12 órán keresztül lehet szavazni négy lehetséges módon. Voksolhatunk rá az NBC The Voice Facebook-oldalán, leadhatjuk szavazatunkat a csatorna oldalán, és a szavazatokhoz adódnak az iTunes-on történő letöltések is. A negyedik szavazási módszer pedig nem más, mint egy Voice-alkalmazás, mely az App Store-on keresztül tölthető le, és ott is lehet szavazni.

Egyelőre jól érzem magam, olyan nagy a hajtás, hogy jó­formán izgulni sincs időm. So­kat gyakorolok, és próbálok koncentrálni. Nagyon jól jön, hogy Lin­da iderepül, szükségem van a tá­mo­ga­tására. Re­mé­lem, min­­den rend­­ben lesz

– nyilatkozta az énekes a Borsnak a megmérettetés kapcsán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek