Starity

Zendaya büszkén vállalja testi adottságait

2015. november 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő ismét csak felhívta a figyelmet arra, milyen fontos, hogy elfogadjuk önmagunkat.

hirdetés

Október végén számoltunk be arról, hogy a Modeliste magazin címlaplányának választotta a 19 éves Zendayát, aki mélységesen felháborodott, amikor meglátta a borító tervezetét. Nem ok nélkül akadt ki a barna hajú szépség, ugyanis a lap szerkesztői éppen azon adottságaitól fosztották őt meg, melyekre úgy érzi, méltán lehet büszke.

A színésznő az Instagramon mutatta meg követőinek, milyen módon szerették volna a Modeliste szerkesztői manipulálni az olvasókat azáltal, hogy karcsúbbra photoshoppolták, és még természetes színeitől is megfosztották.

Az új fotósorozatom ma jött ki, és megdöbbenve láttam, hogy az én 19 éves csípőm és törzsem a manipulálás áldozatává vált. Ezek azok a testrészek, melyek öntudatossá teszik a nőket, és/vagy irreális szépségideált állítanak fel. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy kiállok az őszinte és tiszta önelfogadásért, így megmutatom a rólam készült eredeti fényképet (jobb oldalt látható), amit egyszerűen imádok

– írta akkoriban a képmegosztón Zendaya, aki a minap az Us Weekly riporterét avatta be abba, mit érez az ilyen típusú átverések iránt.

Büszke vagyok a testemre, és tisztában vagyok azzal, hogyan nézek ki. Ami engem illet, nem esett nehezemre világgá kürtölni az ezzel kapcsolatos véleményemet. Rengeteg olyan ember van a világon, akinek szüksége van arra, hogy hallja és lássa ezt, hogy azonosulni tudjon vele. Ugyan egyikünk sem befolyásolhatja, hogy milyen üzenetet közvetítsenek a világ felé, de én azt mondom, ha csak egyetlen fiatal is van, akinek szüksége volt az üzenetemre, akkor már megérte

– nyilatkozta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek