Starity

Zendaya büszkén vállalja testi adottságait

2015. november 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő ismét csak felhívta a figyelmet arra, milyen fontos, hogy elfogadjuk önmagunkat.

hirdetés

Október végén számoltunk be arról, hogy a Modeliste magazin címlaplányának választotta a 19 éves Zendayát, aki mélységesen felháborodott, amikor meglátta a borító tervezetét. Nem ok nélkül akadt ki a barna hajú szépség, ugyanis a lap szerkesztői éppen azon adottságaitól fosztották őt meg, melyekre úgy érzi, méltán lehet büszke.

A színésznő az Instagramon mutatta meg követőinek, milyen módon szerették volna a Modeliste szerkesztői manipulálni az olvasókat azáltal, hogy karcsúbbra photoshoppolták, és még természetes színeitől is megfosztották.

 

Zendaya (@zendaya) által közzétett fénykép,

hirdetés

Az új fotósorozatom ma jött ki, és megdöbbenve láttam, hogy az én 19 éves csípőm és törzsem a manipulálás áldozatává vált. Ezek azok a testrészek, melyek öntudatossá teszik a nőket, és/vagy irreális szépségideált állítanak fel. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy kiállok az őszinte és tiszta önelfogadásért, így megmutatom a rólam készült eredeti fényképet (jobb oldalt látható), amit egyszerűen imádok

– írta akkoriban a képmegosztón Zendaya, aki a minap az Us Weekly riporterét avatta be abba, mit érez az ilyen típusú átverések iránt.

Büszke vagyok a testemre, és tisztában vagyok azzal, hogyan nézek ki. Ami engem illet, nem esett nehezemre világgá kürtölni az ezzel kapcsolatos véleményemet. Rengeteg olyan ember van a világon, akinek szüksége van arra, hogy hallja és lássa ezt, hogy azonosulni tudjon vele. Ugyan egyikünk sem befolyásolhatja, hogy milyen üzenetet közvetítsenek a világ felé, de én azt mondom, ha csak egyetlen fiatal is van, akinek szüksége volt az üzenetemre, akkor már megérte

– nyilatkozta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek