Starity

Caitlyn Jenner elérzékenyült, amikor hivatalosan is nemet és nevet váltott

2015. november 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cait úgy érzi, végre megtalálta a helyét a világban, és nem is volt még ilyen boldog soha.

hirdetés

Fotó: Out Magazine (Ryan Pfluger)

A Bruce Jennerként megismert valóságshow-sztár fél évvel ezelőtt kürtölte világgá, hogy ezentúl női testben, női névvel nőként él tovább, hiszen korábban soha nem érezte jól magát a bőrében, és nem is az az arc mosolygott vissza rá a tükörből, akit ott látni akart. Nemrég azonban ez megváltozott, és bár egy egész világot döbbentett meg döntésével, ma már kiegyensúlyozott és boldog, hiszen nincs semmi titkolnivalója.

Érzéseiről, tapasztalatairól az Out magazinnak nyilatkozott nemrégiben, és elárulta, hogy bár hatalmas mérföldkő volt az életében az, amikor hivatalossá vált a nem- és névváltása, kicsit mégis elsiratta a férfit, aki volt.

Fotó: Out Magazine (Ryan Pfluger)

A tegnapi nap jelentős volt számomra, hiszen a nemem és a nevem hivatalosan is megváltozott. Szentséges ég! Eljutottunk idáig. Őszintén mondom: nem hittem, hogy valaha is eljön ez a nap. Különös módon az örömbe egy kis üröm is vegyül. Bruce egy klassz srác volt, sok jó dolgot vitt véghez, nagy családot alapított, csodálatos gyerekekkel. De ezt a játékot nem játszhattam tovább

– elevenítette fel Caitlyn Jenner, és elárulta: potyogtak a könnyei Bruce-ért, de semmit nem tenne másként akkor sem, ha visszamehetne a múltba.

Korábban soha életemben nem akadt senki, akivel erről az egészről beszélhettem volna. Az első transznemű személlyel is a műsoromnak (I Am Cait) köszönhetően találkoztam. Az egyetlen lehetőségnek a YouTube videók kínálkoztak, de a 70-es, 80-as, sőt a 90-es években még ezek sem voltak. Jelenleg úgy érzem, megtaláltam a helyem az életben.

Fotó: Out Magazine (Ryan Pfluger)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek