Starity

Férjes nevét használja a magánéletben Cameron Diaz

2015. november 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő januárban ment hozzá a Good Charlotte gitárosához, mindössze hét hónapnyi randizás után.

hirdetés
Férjes nevét használja a magánéletben Cameron Diaz

Ugyan karrierjét tekintve továbbra is a lánykori nevén emlegetik Cameron Diazt, ám a magánéletben már a színéznő férjes nevét (Cameron Madden) használja. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a fénykép, amit egy lesifotós készített a 43 éves szőke szépségről, amikor elugrott kávézni Los Angelesben.

A képen ugyanis Cam egyik kezével a forró finomsággal egyensúlyoz, a másikkal pedig a kisebb vagyont érő, Valentino tervezte táskájában keresgél valamit. A figyelmünket mégis az keltette fel elsősorban, hogy az elegáns retikülbe tulajdonosa új monogramját vésték.

A kép megtekintéséhez kattints ide!

Cameron Benji Maddenhez fűződő viszonyáról egyébként tavaly nyáron kezdtek suttogni, és hamar kiderült, hogy a pletykák igazak: a két sztár egymásba szeretett. A Good Charlotte éléről ismert zenész alig hat hónapnyi randizás után kérte meg a színésznő kezét, egy hónappal később pedig Los Angeles-i birtokukon kötöttek házasságot.

A pár a kicsit talán elsietett házasság ellenére (vagy éppen azért) láthatóan nagyon boldog, egyesek pedig máris azt pedzegetik, hogy Cameron talán férje kedvéért mégis meggondolja magát a gyerekvállalással kapcsolatban, és megajándékozza a szerelmét egy kisbabával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek