Starity

Látványos változás, avagy ahogyan még sosem láttad Selena Gomezt

2015. november 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 9-én és 10-én került megrendezésre az idei Vicotria's Secret Fashion Show, mely rendezvényen Selena Gomez nemcsak vendégként, hanem fellépőként is tiszteletét tette.

hirdetés

Selena Gomez, te vagy az? Alig ismerünk a 23 éves barna hajú szépségre, olyan látványos a változás, amit kékesszürke kontaktlencse viselésével sikerült elérnie. Selena ugyanis a látványos kiegészítők helyett szemeire hívta fel a figyelmet, ami sikerült is neki, ugyanis új szemszíne miatt többen a brazil szupermodellhez, Adriana Limához hasonlították, aki szintén részt vett a rendezvényen, mint kifutómodell.

Selena megjelenése egyébként ezúttal is kifogástalan volt, amit minden bizonnyal nemrégiben díjat nyert stylistjának, Kate Youngnak köszönhet. A rendezvényen és fellépése alatt ugyanis egy bőr hatású, magasan sliccelt, mély kivágású fekete ruhát viselt; az after partyra pedig egy rafinált szabású türkiz darabban érkezett, mely nemcsak a különleges szemszínt emelte ki, hanem érvényre juttatta nőiesen karcsú alakját is.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek