Starity

Ilyen volt az idei Victoria's Secret Fashion Show

2015. november 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 9-én és 10-én került megrendezésre a Victoria's Secret divatbemutatója, melynek keretein belül a márka legújabb kollekcióját tekinthettük meg napjaink legnépszerűbb modelljein.

hirdetés

Az idei Victoria's Secret Fashion Show több okból is különleges volt, a fellépőket, a modelleket és a fehérneműket teintve is. Korábban már írtunk arról, hogy a szervezők Selena Gomezt, The Weekndet és Rihannát szerződtették fellépőnek, ám utóbbi az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem jelenik meg a rendezvényen arra hivatkozva, hogy készülő nagylemeze munkálataival van elfoglalva. A barbadosi szépség helyett Ellie Goulding szórakoztatta a közönséget, akinek ez volt az első VSFS-beli fellépése.

Ami a modelleket illeti, idén is a legnépszerűbb szépségek mutatták be a márka újdonságait, így végigvonult a kifutón Lily AldridgeAlessandra AmbrosioAdriana LimaBehati Prinsloo és Candice Swanepoel is.

A fent említett profik mellett szemtanúi lehettünk az újoncok debütálásának is, ugyanis ez volt az első VS-bemutatója Gigi Hadidnak, Kendall JennernekElsa Hosknak, Martha Huntnak, Stella Maxwellnek, Lais Ribeirónak, Sara Sampaiónak, Romee Strijdnek, Jasmine Tookesnak, Jac Jagaciaknak, Rachel Hilbertnek, Kate Grigorievának és Taylor Hillnek.

Természetesen különleges fehérneműkben idén sem volt hiány, és ahogy az lenni szokott, idén is bemutatásra került a népszerű márka páratlanul fenséges darabja, a Fantasy Bra, melyet ezúttal Lily Aldrige ölthetett magára.

A gondos kezek megmunkálta alkotás elkészülése 685 órát vett igénybe, számtalan, kézzel felvarrt ékkő (elsősorban gyémánt) borítja, összértéke pedig kétmillió dollár (~ 560 millió forint) körül mozog.

Ilyen volt a VSFS Gigi Hadid szemével

Mint említettük, éppen Gigi volt az egyik új arca a kelendő márkának, aki gyerekkora óta készült a nagy eseményre, melyről nem volt rest beszámolni az E! News riporterének. A 20 éves modell életében ugyanis különleges helyet foglal el a márka és a hozzá fűződő rendezvénysorozat, melyet kislány kora óta követ figyelemmel.

Egy rózsaszín öltözőben vagyunk, ami maga a boldogság szobája. Nagyon izgalmas. Gyerekkorom óta követem figyelemmel a Victoria's Secret Fashion Show-t, a reklámok ideje alatt pedig a saját bevonulásomat gyakoroltam a szobámban. Fantasztikus, hogy végre valóra válik az álom

– nyilatkozta Gigi izgatottan a bevonulása előtt.

Ez az egész azért is őrületes, mert kislány koromban a VSFS hatására döntöttem el, hogy modell szeretnék lenni. Ezek a modellek voltak azok, akikre egész életemben felnéztem. És most itt lenni velük, és tanúbizonyságot szerezni a profizmusokról egyszerűen elképesztő.

Az idegi VSFS azonban más okból is kiemelkedő fontossággal bírt a fiatal modell életében, ugyanis legjobb barátnőjével, Kendall Jennerrel lehetett részese ennek a nagyszerű élménynek, aki szintén izgatottan várta a neves rendezvényen való debütálását, akárcsak a többi új angyal.

Amikor kitaláltuk, hogy jelentkezünk, semmi más nem lebegett a szemem előtt, csak hogy Kendallal csinálhassam ezt végig. Nagyon izgatottak voltunk, annyira, hogy reggel kétpercenként üzentük egymásnak: Te is olyan ideges vagy, mint én?

– elevenítette fel a néhány órával korábban történteket a 2011 óta modellkedő szőke szépség, és azt is elárulta, hogy húga, a szintén modell Bella Hadid a munkája miatt nem lehet jelen az eseményen, de nagyon örül a nővére boldogságának, és annak, hogy a barátja, The Weeknd is fellép a rendezvényen.

Bella nagyon izgatott, hogy a barátját meghívták a show-ra, és azt hiszem, ő is legalább annyira lelkedesik a VSFS-ért, mint én. Gyerekkorunkban mindig rávettem, hogy nézze velem a tévében, és totál elérzékenyült, amikor megtudta, hogy én is végigvonulok a kifutón. Nagyon örül a boldogságomnak, és mindenben támogat engem.

– nyilatkozta zárásként a gyönyörű modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek