Starity

Megmutatta menyasszonyi ruháját Whitney Port

2015. november 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár még mindig esküvői lázban ég, és rajongói legnagyobb örömére végre megmutatta, milyen csodás ruhakölteményben mondta ki a boldogító igent.

hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy november 7-én (szombaton), Palm Springsben esküdött örök hűséget egymásnak Whitney Port és Tim Rosenmann. Az E! News már akkor megerősítette, hogy az ara egy Mohammad Ashi tervezte ruhakölteményben állt oltár elé, melyet Hannah Costello kamerájának köszönhetően mi is megcsodálhatunk végre.

A hófehér, csipkével díszített, lágy esésű ruha modern stílusban készült, és a haute couture stílusjegyeit képviseli: elöl combközépig ér (megmutatva a menyasszony csinos lábait), hátul pedig a klasszikus ruhákhoz hasonlóan uszályban végződik. A felsőrészt tekintve hosszú újjú darabról van szó, melyet csipke és gyöngyök díszítenek – egyszerűen nagyszerű megjelenést kölcsönözve a viselőjüknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek