Starity

2016 nyarán érkezik a mozikba a Szenilla nyomában – előzetes

2015. november 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhárom évvel a Némó nyomában bemutatása után, jövőre érkezik a mozikba a film folytatása, Szenilla nyomában címmel.

hirdetés

Ugye, emlékeztek Némóra és Szenillára? Mintegy 12 évvel ezelőtt ismerkedhettünk meg velük a Pixarnak köszönhetően; kicsik és nagyok legnagyobb örömére pedig már nem sokat kell várnunk a visszatérésükre sem, hiszen 2016. június 17-én mutatják be a folytatást, mely a Szenilla nyomában címet viseli.

A történetet tekintve ezúttal a barátságos, kék hal nyomába ered Némó és édesapja, ugyanis Szenilláról kiderül: nemcsak beszél álmában, hanem alvaúszó is. Apa és fia pedig kitűzi céljául, hogy hogy mindenáron megfejtik, milyen kalandban volt része Szenillának, miközben az igazak álmát aludta.

Az animációs kalandfilmet egyébként Andrew Stanton és Angus MacLane rendezte; a főbb karakterek eredeti hangját pedig olyan sztárok kölcsönzik, mint Hayden Rolence, Willem DafoeDiane KeatonEllen DeGeneresEd O'NeillVicki LewisEugene Levy, Albert Brooks, Ty Burrell és Kaitlin Olson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek