Starity

Szinetár Dóra szerint ő csak egy kapaszkodó volt Bereczki Zoltán számára

2015. november 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinetár Dóra sokakat megdöbbentett legutóbbi kijelentésével, melyben azt sugallta: volt férje az ő hátán kapaszkodott fel.

hirdetés
Szinetár Dóra szerint ő csak egy kapaszkodó volt Bereczki Zoltán számára
Fotó: RTL Sajtóklub

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapcsolata a kívülállók számára harmonikusnak és boldognak tűnt, ám a felszín alatt érett bennük a szakítás, melyre három évvel ezelőtt került sor. Az egész országot megdöbbentették válásuk hírével, ám azóta is tisztelettel beszéltek egymásról. Dóra azonban nemrégiben arról mesélt, hogy úgy érzi: ő csak a hátteret biztosította exférje karrierjéhez.

Büszke vagyok rá, hogy az a főiskolás fiú, akit megismertem, mellettem nőtte ki magát Bereczki Zoltánn. S azzal is tisztában voltam, hogy ehhez elsősorban a szép pasztell hátteret biztosíthattam

– idézi a színésznő szavait a Bors. Dóra azt is elárulta, hogy amikor kapcsolatuk válságba került, a színpadnak és közös szerepléseiknek köszönhették, hogy újra és újra egymásra találtak, ez pedig megadta nekik az alapot a folytatáshoz.

A fent említett lap természetesen megkereste a másik érintettet is, ám Zoltán méltatlannak találta volt szerelme szavait, és nem kívánta kommentálni Dóra róla alkotott véleményét. A Bors mindezek fényében felkereste az egykori álompár munkatársait, akik arról számoltak be, hogy véleményük szerint Zoli akkor is befutott volna, ha nem Dóra mellett talál rá a boldogságra.

Amikor az ismert lány és a tehetséges fiú megismerkedtek, Zoli főiskolás volt, és főszerepet játszott a Madáchban. A Nyomorultakban ő volt Marius. De játszott a Fame-ben, és ő kapta Pilátus szerepét a Jézus Krisztus szupersztárban. A Sors bolondjaiban már együtt léptek színpadra, de azt a szerepet az osztályfőnöke, Szirtes Tamás osztotta Zolira

– nyilatkozta egy volt kolléganő, míg egy másik, a neve elhallgatását kérő munkatárs úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint az elért eredmények számítanak, és az, hogyan vélekedik egy előadóról a közönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek