Starity

Kukkants bele Jennifer Garner igaz történet alapján készülő filmjébe!

2015. november 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő ezúttal egy szívszorító drámában játszik főszerepet, és megmutatja, milyen fontos a szeretet, és az, hogy kiálljunk egymásért, és sose adjuk fel a reményt.

hirdetés

Tegnap került bemutatásra a Columbia Pictures gondozásában készülő, igaz történeten alapuló drámafilm, a Miracles From Heaven, mely egy boldog, harmonikus kapcsolatban élő család életét tárja a nézők elé. A történet elején szemtanúi lehetünk annak, milyen szeretettel neveli lányait Christy és Kevin Beam, ám egy nap gyökeresen megváltozik az életük, ugyanis lányuknál, Annabelnél egy titokzatos, emésztési rendellenességet diagnosztizálnak. Innentől pedig megkezdik a harcot annak érdekében, hogy megmentsék csemetéjüket.

A filmet Christy Beam saját életéről szóló könyve nyomán Patricia Riggen rendezte, a főbb szerepekben pedig Jennifer GarnerMartin Henderson, Kylie Rogers, John Carroll LynchBrighton Sharbino, Queen Latifah, Hannah Alligood, Eugenio Derbez és Gregory Alan Williams bizonyíthat.

A mű bemutatására jövő tavaszig még várnunk kell, ugyanis az előrejelzések szerint 2016. március 18-án kerül majd az amerikai mozikba, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy Magyarországon is forgalomba kerül-e az alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek