Starity

Egyszerre forgatják le a Sötétség és a Szabadság ötven árnyalatát

2015. november 15. 15:03   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután bejelentették a Sötétség ötven árnyalatának hivatalos megjelenését – ami 2017 Valentin-napjára esett –, a készítők úgy döntöttek, hogy egy kalap alatt leforgatják a maradék egy részt is.

hirdetés
Egyszerre forgatják le a Sötétség és a Szabadság ötven árnyalatát
Fotó: Universal Pictures

Áprilisban hozták nyilvánosságra, hogy a nagy sikereket elért Szürke ötven árnyalatának folytatása, 2017. február 10-én kerül a mozikba, míg az utolsó részre 2018. február 9-éig kell várnunk. Mindazonáltal a készítőknek a Universalnál egy nem várt problémával is szembe kellett nézniük, ugyanis az első rész rendezője, Sam Taylor-Johnson kilépett a munkálatokból, így rendező híján, majdnem eltörölték a folytatásokat.

Szerencsére gyorsan találtak új rendezőt a filmekhez, így a további részek készítésénél James Foley ül majd a rendezői székbe. Az E. L. James által megálmodott trilógiának fennmaradó részeit jövő januárban kezdik el forgatni Kanadában – méghozzá egyszerre.

Természetesen Anastasia szerepében továbbra is Dakota Johnsont csodálhatjuk majd meg, és a rajongók legnagyobb örömére a híres milliárdos Christian Greyt megalkotó Jamie Dornan is visszatér majd a vászonra. Taylor szerepében ismét Max Martini bizonyíthat, és Rita Ora imái is meghallgatásra találtak: ismét ő alakítja majd Mia Greyt. Rajtuk kívül visszatér még Eloise MumfordLuke Grimes és Victor Rasuk is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek