Starity

Ruhamustra: Victoria’s Secret Fashion Show 2015

2015. november 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét elején került sor a Victoria’s Secret új kollekciójának bemutatására, ez alkalomból pedig elhoztuk, milyen darabokat mutattak be a modellek, és milyen költeményekben pompáztak az afterpartyn.

hirdetés

Az év egyik legjobban várt rendezvénye volt a november 9-én és 10-én megrendezésre került Victoria's Secret Fashion Show, melynek keretein belül a márka új kollekciójának legszebb, legértékesebb darabjai kerültek bemutatásra. Az álomszép fehérneműket ezúttal is a modellvilág krémje viselhette. A teljesség igénye nélkül lássuk, ki mit viselt a bemutatón!

Lily Aldridge

A 30 éves barna hajú szépség volt az est abszolút sztárja, hiszen idén őt érte a megtiszteltetés, hogy magára öltse a Fantasy Brát, amely több száz ékkővel és gyémánttal volt díszítve, összértékét tekintve pedig kétmillió dollárt ér.

Lily láthatóan rendkívül élvezte a készülődést, és büszkén vonult végig a kifutón az álomszép darabban. (Érdekesség, hogy The Weeknd előadása közben lejtett végig a kifutón.)

Többek között azonban magára öltött egy skarlátpiros együttest is, melyhez egy középkori stílust idéző blézert és egy leopárdmintás, combközépig érő csizmát viselt.

Az afterpartyn sem volt kevésbé kihívó, ugyanis egy különleges, mély kivágású, fekete dresszerű ruhát viselt, csinos lábait pedig egy lenge fátyol takarta – nem bízva a fantáziára csinos alakját.

Alessandra Ambrosio

A brazil szépség sem panaszkodhatott, hiszen több fantasztikus kreálmányban is megmutathatta tökéletes alakját. Az öltözőben még vidáman pózolt a kameráknak, ám amikor eljött az idő, profihoz illő méltósággal vonult végig a kifutón.

Nekünk a legjobban ebben a smaragdzöld összeállításban tetszett, mely színt remekül emelték ki a hátára erősített lila és rózsaszín tollak.

De tagadhatatlanul fenséges volt ebben a hófehér együttesben is, mely érvényre juttatta bronzos barnaságát.

A rendezvény afterpartyjára egy visszafogottan elegáns ruhakölteményt választott, ugyanis egy sötétkék-fehér színvilágú, rafinált szabású darabban ünnepelte a rendezvény sikerét.

Adriana Lima

A brazil szépség a kifutón is elképesztően gyönyörű volt, ám véleményünk szerint az afterpartyn való megjelenésével tarolt igazán. Kolléganőihez hasonlóan Adriana is élvezte a készülődést, melynek ideje alatt végig fülig ért a szája.

A mosoly a kifutón is kiegészítője maradt, lehetetlen volt levenni róla a tekintetet, annyira sugárzott az általa bemutatott rózsaszín és bézs kreációkban.

Az afterpartyra egy észveszetjtő, mély kivágású arany ruhát választott, amivel nem csoda, hogy kiérdemelte a legjobban öltözött modell címet.

Behati Prinsloo

Arról már beszámoltunk, hogyan lepte meg Behatit a férje, Adam Levine a show után, ám essen szó arról is, hogyan festett a namíbiai szépség a kifutón, amivel a szakma elismerését is kiérdemelte.

A szőke szépség a bevonulás előtt Lily Aldridge-dzsel és Taylor Hill-lel bohóckodott a kulisszák mögött, feszültségnek pedig nyoma sem volt rajta, ami nem is csoda, hiszen már az előző VSFS-n is volt szerencséje megmutatni adottságait a fehérneműk mellett.

Ami a bemutatót illeti, Behati egyik kedvenc szerzeményére, az I Can't Feel My Face című The Weeknd-slágerre vonult be, méghozzá egy észveszejtően dögös, korallszínű fehérneműben.

Nem is beszélve arról a rusztikus kreálmányról, ami hófehér bőre mellett természetes hatású, mézszínű tincseit is érvényre juttatta.

Az afterpartyn egy sokat sejtető, lágy anyagú, kék mintával átszőtt, áttetsző ruhakölteményt viselt, mely minden bizonnyal nemcsak a képernyő előtt ülő férje fantáziáját indította be.

Candice Swanepoel

A dél-afrikai szőkeség a műsor megkezdése előtt kicsit szorongva készülődött a kifutón való vonulásra, amikor azonban már a haján dolgoztak a fodrászok, felszabadultan mosolygott.

A bemutatón egy kék, mintás fürdőruhában lejtett végig, hátán ügyesen egyensúlyozva a közel sem könnyű szárnyakat – Ellie Goulding slágerére.

De egy Britney fellépőruháit idéző költeményben is megcsodálhattuk irigylésre méltó adottságait.

Az afterpartyra végül felengedett, és vidáman pózolt a barátnőivel a pink szőnyegen. Az alkalomra egy egyszerű szabású fekete miniruhát választott, és egy combközépig érő fekete csizmába bújtatta csinos lábait.

Gigi Hadid

A 20 éves szőke szépség ez alkalommal vonulhatott végig először a VS kifutóján, és nem is titkolta, hogy iszonyatosan izgult a fellépés előestéjén – sőt még aznap reggel is –, bár ennek nyoma sem volt, amikor megérkezett a helyszínre.

A kifutón egy piros-fekete-fehér sportos összeállításban pillanthattuk meg, mely fölé egy sárga munkásnadrágot viselt, majd a következő körben egy mentaszínű összeállítást ölthetett magára, mely minden kétséget kizáróan a kollekció egyik legszebb darabja.

Az afterpartyn már nyoma sem volt a sportos megjelenésnek, sokkal inkább szexisre vette a figurát az immár ismét szingli szőkeség, ugyanis egy fantáziadús és kihívó fekete ruhakölteményben bulizott édesanyjával és barátnőivel.

Kendall Jenner

A Kardashian-Jenner família tagjának is ez volt az első VSFS-beli fellépése, és bár számára is kihívást jelentett a felkészülés, annak izgalmai meg sem látszottak rajta, olyan magabiztosnak tűnt.

A kifutón először egy vad, babakék összeállítást mutatott be, ezt követően pedig egy nyárt idéző, a piros, a kék és a sárga színekben tündöklő darabban mutatta meg szépen kidolgozott alakját.

Az afterpartyn is ragyogott a boldogságtól, bár áttetsző, seszínű ruhájával a többi modell mellett kicsit alulöltözöttnek tűnhetett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek