Starity

Fiatalon elhunyt bátyjára emlékezett Blake Shelton

2015. november 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete egyik legnehezebb időszakában sem felejtkezett meg bátyja halálának évfordulójáról Blake Shelton.

hirdetés

Az énekes korántsem unatkozik napjainkban, hiszen amellett, hogy jelenleg is folyamatban van a válása, teljes erőbedobással dolgozik legújabb lemezén, miközben a The Voice mentori székében ülve irányítja a fiatal tehetségeket. Mindezen túl pedig a pletykák miatt kénytelen volt nyilvánosságra hozni Gwen Stefanihoz fűződő kapcsolatát is, melyet szeretett volna még titokban tartani. Blake Shelton mindezek ellenére köszöni szépen, jól van, és még ebben az embert próbáló időszakban sem feledkezett meg bátyja, Richie Shelton halálának évfordulójáról.

Hűha... Ma van huszonöt éve, hogy elveszítettem a bátyámat, Richie Sheltont. Számomra még mindig ő a hős, aki miatt erős vagyok, és azt kívánom, bár mindenki ismerhette volna őt

– olvashatóak az énekes sorai a Twitteren.

Richie Shelton mindössze 24 éves volt, amikor 1990. november 13-án életét vesztette egy brutális autóbalesetben. Blake 14 éves volt akkoriban, és végtelenül megrázta a bálványaként imádott fivér halála, akiről több dalt is írt az azóta eltelt években. (Érdekesség, hogy a Miranda Lambert kislemezként megjelent Over You-t is Richie inspirálta.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek