Starity

BRÉKING! Charlie Sheen HIV-pozitív

2015. november 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már napok óta keringtek pletykák a világhálón arról, hogy az egyik A-listás sztár is a fertőzöttek közé tartozik, ám csak most derült ki: Charlie Sheenről van szó.

hirdetés
BRÉKING! Charlie Sheen HIV-pozitív

Sokaknak feltűnt, hogy A két pasi meg egy kicsi sztárja idén nagyon kevés szereplést vállalt, már-már arra gyanakodtak a rajongói, hogy eltűnik a köztudatból. Charlie Sheennek azonban jó oka volt a visszavonulásra, hiszen kiderült: a HIV-fertőzöttek népes táborát gyarapítja.

A színész nemrégiben jelentette be, hogy november 17-én, azaz a mai napon megjelenik a Today című Matt Lauer vezette műsorban, ahol személyesen szeretne nyilvánosságra hozni egy fontos magánéleti változást. (Az adásba kerülés után a today.com oldalon lehet visszanézni az interjút.) Joggal gyanakszunk arra, hogy fertőzöttségéről fog majd mesélni élő adásban, ugyanis a hozzá közel álló barátok már megerősítették: a színész valóban az AIDS kórokozójával folytat harcot.

Akik ismerik Charlie-t valószínűleg nem csodálkoznak a dolgon, hiszen köztudott, hogy a most 50 éves színész sosem vetette meg az élvezeteket, így több ízben is ágyba bújt prostituáltakkal és pornósztárokkal, nem is beszélve arról, hogy gyakran fogyaszt(ott) kemény drogokat is. Ebből adódóan nem nehéz elképzelni, hogy egy jól sikerült este után egy fertőzött tű vagy egy már HIV-pozitív partner útján elkapta a gyógyíthatatlan vírust.

Charlie egyébként három feleséget fogyasztott el mindeddig, házasságaiból pedig öt gyermeke született. (Arról egyelőre nincs információ, hogy a gyerekek bármelyike is fertőzött lenne-e.) A színész azt is beismerte egy korábbi interjújában, hogy a 90-es évek a bulizásról szóltak számára, így megközelítően 53 000 dollárt költött szexuális szolgáltatásokra nem egészen két év alatt.

A HIV-ről:
A HIV (Human Immunodeficiency Virus) egy olyan immunhiányt előidéző vírus, amely az AIDS kórokozójaként ismert. Vér- és szexuális úton terjed, és ha bejut a szerzveztbe, az immunrendszert támadja meg, és védtelenné teszi azt a betegségekkel szemben. Annyira legyengíti a fertőzöttet, míg az olyan védtelenné nem válik, hogy egy egyszerű megfázásba is belehalhat. A vírus kialakulásáról, típusairól és tudományos hátteréről itt olvashatsz bővebben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek