Starity

Évek óta először forgat Lindsay Lohan

2015. november 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú ideje vártunk már LiLo visszatérésére, hiszen évek óta nem kapott nagy szerepeket, ezúttal azonban ismét esélyt kapott a bizonyításra.

hirdetés

Lindsay Lohan Disney-sztárból vált a 2000-es évek egyik legnépszerűbb színésznőjévé, akinek nevéhez olyan nagyszabású tinifilmek köthetőek, mint az Apád-anyád idejöjjön!, a Nem férek a bőrödbe, vagy a Bajos csajok. LiLo az elmúlt években igencsak lekerült Hollywood kedvenceinek listájáról, ami nem is csoda annak fényében, hogy részegen járt a forgatásokra, folyton balhéba keveredett, és több ízben is felelnie kellett a tetteiért a bíróság előtt.

A korábban féktelenül bulizó sztár azonban úgy tűnik, végleg lenyugodott, és eljött a pillanat, amikor ismét bizalmat szavaztak neki. Míg az utóbbi években csak mellékszerepeket kapott, és a legnépszerűbb sorozatokban láthattuk egy-egy cameóban, addig ezúttal ismét ő lehet a sztár, ugyanis a The Shadow Within című filmben kapott főszerepet, melyről az Instagramon tudósított.

Ma van az új filmem első forgatási napja!!! Még ezen a héten lerántom a leplet a karakteremről

– olvashatóak a 29 éves vörös hajú szépség sorai egy szelfi kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek