Starity

Újabb lagzira készülnek Kardashianék?

2015. november 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner családhoz közel álló barát szerint nem kizárt, hogy a közeljövőben oltár elé áll Kylie Jenner és rapper barátja, Tyga.

hirdetés

Kylie Jenner és Tyga ugyan még alig több mint egy éve alkotnak egy párt, ám egy közös barátjuk elmondása szerint olyan olthatatlan szerelem dúl a pár között, hogy már az esküvő sincs messze. Ugyan korábban is pletykáltak Hollywoodban arról, hogy a fiatalabbik Jenner-lány fiatalon megy férjhez, ám akkor Kylie tagadta, hogy házasság is szerepelne a tervei között. Ezúttal azonban az állítólagos barát fültanúja volt annak, hogy a sztárpár a házasságról beszélgetett.

Tyga mindenféleképpen szeretné feleségül venni Kylie-t. Beszéltek a házasságról, de szeretnének várni vele egy kicsit, amíg Kylie idősebb nem lesz. Nagyon boldogok együtt, és jól alakulnak a dolgaik. Szerelmesek egymásba, Tyga pedig bármire hajlandó lenne Kylie-ért

– vallotta a barát az E! Newsnak, majd a pár legintimebb pillanataiba is bepillantást engedett:

Tyga úgy gondolja, hogy a barátnője a legszebb nő a világon, és ezt nap mint nap el is mondja Kylie-nak. Nagyon sok időt töltenek Kylie új otthonában, rengeteget nevetnek, filmet néznek, szeretnek együtt főzőcskézni és csak úgy pihenni a szabadidejükben. Tyga nagyon közel áll Kylie családjához, velük is sokat találkoznak.

A fentiek fényében azon sem csodálkoznánk, ha a sztárpár végül elvetné a várakozás ötletét, és a Keeping Up With The Kardashians következő adásában sor kerülne a lánykérésre. Ez azonban még a jövő zenéje, de úgy tűnik, Kylie-nak teljesül a vágya, és fiatalon válik majd belőle feleség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek