Starity

Óriási sikerrel zárult a harmadik alkalommal megrendezett Total Dance Festival

2015. november 17. 15:03   |   Szerző: Trinity Communications

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint tízezer érdeklődő látogatott el a harmadik alkalommal megrendezésre került Total Dance Festivalra.

hirdetés

A szombati Total Dance Festiválon több mint 10 ezren buliztak, a szervezők a hazai és a külföldi sztárfellépők mellett, látványos lézer show-val és görkoris táncosokkal várták a kikapcsolódni vágyókat.

Az este folyamán együtt énekelt a közönség a különböző fellépőkkel, többek között felcsendült a Titkos üzenet, a Szerelem doktor, de megtudtuk azt is, hogy What is love?, illetve a Rythm is a dancer és a So strung out is hatalmas ovációt váltott ki a közönségből. Mind a résztvevők, mind a fellépők nagyon jól érezték magukat. A harmadik Totál Dance Festival óriási sikerrel, hajnalig bulizó közönséggel zárta az estét.

A szombat esti bulira a nagy érdeklődésre való tekintettel, már elővételben elfogyott az összes jegy, teltház volt, és sok bulizó vidékről kifejezetten a Totál Dance Festival miatt érkezett Budapestre. A színpadon az Animal Cannibals, az Ámokfutók, a Splash vagy a TNT mellett nem kisebb világsztárok léptek fel, mint Haddaway, a Fun Factory, a C-Block, a Snap és Turbo B, de a Rednex csapatának produkciójára is bulizhatott a közönség. A külföldi fellépők közül többen is a backstage-en kívül, az elkülönített VIP-részen, a magyar vendégekkel együtt tomboltak a hazai fellépők produkcióira.  

Nagyon jól éreztük magunkat a színpadon, fantasztikus volt a közönség, nagyon színvonalasnak tartjuk a rendezvényt! Ez már nem csak egy buli, hanem egy igazi show!

– mondta Keira, Kozsó kedvese, aki nem mellesleg az Ámokfutók produkcióját erősítette a színpadon.

A rendezvényen a szemfüles közönség összefuthatott Sebestyén Balázzsal, Adával, Dammak Jázminnal, Dobó Ágival és párjával, vagy a Kozmixos fiúkkal, illetve Nana a ghánai származású német rapper is tiszteletét tette a Festiválon. 

A példátlan biztonsági intézkedések mellett, megerősített védelemmel, zökkenőmentes beengedéssel, és óriási ruhatárral várták a szervezők a Festiválra érkezőket. A rendezvény gond és fennakadások nélkül, profi módon zajlott le. 

A következő buli 2016. június 4-én lesz a Parkban, ahol ismét szuper fellépőkre számíthatnak a 90-es évek szerelmesei.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek