Starity

Megjelent Kendall és Kylie Jenner kollekciója

2015. november 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jenner-lányok a Teleshopnak terveztek egy vadiúj ünnepi kollekciót, mely november 20-án kerül az üzletek polcaira.

hirdetés

A Kardashian-Jenner család tagja bármibe is kezdjenek, mindent képesek sikerre vinni. Valószínűleg ez lebegett a Teleshop fejeseinek is a fejében, amikor felkérték Kendall és Kylie Jennert, hogy tervezzenek egy karácsonyi kollekciót a márkának, aminek a testvérek boldogan tettek eleget.

Ugyan ha a karácsony jut eszünkbe, valamennyiünk szemei előtt megjelennek a rénszarvasos pulcsik, a norvég mintás nadrágok, a piros miniruhák, a bolyhos zoknik – nem úgy Jenneréknél, akik egy sötét színekben pompázó, tizenöt részes kollekciót terveztek, melyek között egyaránt találunk topokat, nadrágokat, szoknyákat és dzsekiket, azonban nyoma sincs az ünnepi színeknek (sem), így a vörösnek, a zöldnek, az aranynak.

A színek és a karácsonyi minták hiányát a lányok azzal indokolták, hogy egy olyan kollekciót szerettek volna kiadni a kezükből, melynek darabjai egyaránt alkalmasak a karácsonyi-szilveszteri összejövetelekre, de akár ajándékba is adhatjuk őket, hiszen kivitelezésüknek hála nemcsak az ünnepek alatt, hanem bármelyik évszakban megállják a helyüket.

Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop
Fotó: Teleshop

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek