Starity

Így tartja formában magát Julianne Hough

2015. november 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem hiába olyan csinos a 27 éves szőkeség, hiszen nagy gondot fordít a megjelenésére, és arra, hogy megőrízze irigylésre méltó alakját.

hirdetés

Julianne Hough a People magazinnak árulta el, hogyan tartja formában magát, milyen mozgásformákra esküszik, mit fogyaszt, és mi a legnagyobb szenvedélye, aminek nem tud ellenállni a diéta ideje alatt sem.

Határozottan szeretem cserélgetni az edzésformákat, mert máskülönben hamar rájuk unok. Szívesen tornázok Simone-nal [Simon De La Rue népszerű személyi edző az Egyesült Államokban - a szerk.], aki a táncos kardio mozdulatokat ötvözi az állóképességet javító gyakorlatokkal, valamint súlyzós edzést is végez. De Astrid McGuire-rel is tornázok, és ellátogatok a CorePower Yoga órákra is

– nyilatkozta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a futást sem veti meg, melyet Los Angeles-i otthona körül végez, és általában a kutyái is vele tartanak.

Abszolút természetpárti vagyok, imádok a szabadban túrázni

– folytatta Julianne.

A szőke szépség természetesen a mozgás mellett a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt és az alvást is fontosnak tartja, hiszen tudja, hogy a szervezetnek szüksége van a hirdatálásra és a pihenésre, máskülönben könnyűszerrel előfordulhat fejfájás, rosszkedv, és koncentrálni sem tud annyira, ha ezeket a feltételeket nem teljesítette.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Julianne szót ejtett arról is, hogy a heti ötszöri edzés mellett rengeteg tápanyagra van szüksége, így sokszor és sokat eszik, olyan pedig nem fordulhat elő, hogy kihagyna egy kiadós mozgással teli edzést. 

Sokkal jobban érzem magam az edzések után. Az endorfin felszabadulásával a kedvem is jobb lesz, ez pedig egész napra feltölt energiával. Mindemellett igyekszem egészségesen étkezni, sok zöldséget és fehérjét fogyasztok. Rengeteget eszek. Ha pedig megkívánok valamit, csak egy harapásnyit engedek meg magamnak, és ez is tökéletesen elegendőnek bizonyul. Ez az egész arról szól, hogy megtanulj egyensúlyt tartani

– magyarázta Julianne, majd hozzátette, hogy bizony neki is van olyan kedvenc finomsága, aminek nem tud ellenállni.

A gyengém a görögdinnyés savanyú gumicukor. Egy egész tálnyira való van otthon belőle. Szó szerint a halálomat fogja okozni egyszer

– viccelődött a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek