Starity

Édesapja büszke Charlie Sheenre, amiért fel merte vállalni a betegségét

2015. november 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan hatalmas hír- és botránylavinát el indított el A két pasi meg egy kicsi sztárja legutóbbi bejelentésével, ám édesapja büszke, hogy Charlie fel merte vállalni: HIV-fertőzött.

hirdetés

Kedden számoltunk be arról, hogy Charlie Sheen hosszú évek után beismerte: HIV-pozitív. A színész 2011 óta tudja, hogy beteg, és mindeddig igyekezett titokban tartani, ám akik tudtak a státuszáról, milliókat csaltak ki belőle a hallgatásukért cserébe. A fentiek fényében nem csoda, ha Charlie úgy döntött, ideje kiállni a nyilvánosság elé, és őszintén beszélni a betegségéről.

Ezzel egyidőben volt barátnője, Bree Olson is kifakadt, arra hivatkozott, hogy neki fogalma sem volt partnere betegségéről, aki felelőtlenül, védekezés nélkül bújt ágyba vele. Szerencsére nem történt baj, hiszen a lány nem fertőződött meg, ám hatalmas port kavart nyilatkozatával, melyben szörnyetegnek nevezte a színészt.

Charlie Sheen édesapja azonban mindenek ellenére is büszke arra, hogy fia hosszú évek után végre nyilvánosan is fel merte vállani élete legnagyobb titkát, érzéseiről pedig CME Group Globális Pénzügyi Vezetői Konferenciáján mesélt.

Már hónapok óta készült arra, hogy nyilvánosság elé álljon, mi pedig a családjaként bátorítottuk őt. Aztán mindig visszakozott, mert azt hiszem olyan volt számára ez, mintha a kivégzésére készülne

– vallotta Charlie édesaja, Martin Sheen, és azt is elárulta, hogy fia számára élete legnehezebb döntése volt, amikor rászánta magát, hogy megossza az egész világgal a titkot.

Nagyon zárkózott volt, amikor múlt héten felhívta Matt Lauert, és megkérdezte, lehetne-e a vendége. Egészen a stúdióba lépéséig nem voltunk biztosak abban, hogy valóban beszélni fog a betegségéről. Szombat este meglátogattuk őt a feleségemmel, és biztosítottuk arról, hogy mellette állunk

– folytatta a 75 éves szintén színész Martin, majd arról is szót ejtett, milyen büszke volt a fiára, amikor végül megtette, amit meg kellett tennie. 

Reggel csak ültem a tévé előtt, és néztem a fiamat, amint nyilvánosságra hozza a legmélyebb, legsötétebb titkát, és nem hittem, hogy létezik ekkora bátorság, mint aminek a szemtanúja voltam. Hagytam is neki egy üzenetet, amelyben az állt, hogy Ha bennem is ennyi bátorság lenne, megváltanám a világot

– nyilatkozta Martin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek