Starity

Rosszul viseli a várandósságot Kelly Clarkson

2015. november 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt a Grammy-díjas énekesnő, ám a legtöbb leendő anyától eltérően ő közel sem élvezi az áldott állapotot.

hirdetés
Rosszul viseli a várandósságot Kelly Clarkson

Kelly Clarkson már első terhességének ideje alatt is panaszkodott arra, hogy rettenetes rosszullétek kínozzák, és sajnos ez most sincs másként. Az énekesnő ugyanis amellett, hogy folyton rosszul érzi magát, még dehidratált is, emiatt pedig orvosai minden nap infúziót kötnek be neki, hogy elkerüljék a komolyabb bajt. 

Kelly veszélyeztetett terhes, így turnéját is le kellett mondania, arról nem is beszélve, hogy 17 hónapos lánya, River Rose Blackstock mellett is eleget kell tennie. Ugyan nincs könnyű dolga, ám ennek ellenére is hálás, és már izgatottan várja, hogy a karjaiban tarthassa a fiát, aki 2016 elején jön majd a világra. 

Az énekesnő egyébként augusztusban, Los Angeles-i koncertjén, két szám között jelentette be, hogy várandós, mellyel alaposan meglepte a közönséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek