Starity

Kiszivárgott: Carly Rae Jepsen feldolgozta a Last Christmast

2015. november 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oly sok előadó után a 29 éves barna hajú szépség is feldolgozta a Wham! 1984-es karácsonyi slágerét.

hirdetés

A december – és vele a karácsony – közeledtével valamennyien már az ünnepek lázában égünk. Így van ezzel Carly Rae Jepsen is, aki nemrégiben elkészítette az ikonikus karácsonyi dal, a Last Christmas feldolgozását, melyet sikerült úgy a saját stílusára formáznia, hogy a karácsonyi hangulat se vesszen el belőle. Ugyan tervei szerint holnap került volna feltöltésre a YouTube-ra, ám szerencsétlenségére az hamarabb kiszivárgott, és máris rajongói kedvence lett.

A dalt korábban olyan sztárok dolgozták fel, mint Hilary Duff, a Cascada, az Alcazar, Ariana Grande, Olly Murs, Carrie Underwood, Taylor Swift, a Savage Garden, és még sokan mások.

A Last Christmast eredetileg George Michael szerezte, és 1984-ben jelent meg a Wham! harmadik, Music From The Edge Of Heaven címre keresztelt stúdióalbumának előfutáraként – ikonikus voltához híven pedig nem csoda, hogy hetekig ostromolta a slágerlistákat, és szinte mindenhol arany- vagy platinalemez lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek