Starity

Hivatalos: Film készül a Pretty Little Liarsből

2015. november 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban is pletykáltak már egy esetleges PLL-filmről, ezúttal azonban maga a producer is megerősítette, hogy kedvenc hazudozóink a filmiparba is betörnek.

hirdetés
Hivatalos: Film készül a Pretty Little Liarsből
Fotó: ABC Family

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Pretty Little Liars producere, Marlene King megerősítette: a hetedik évad lesz az utolsó, hiszen mint mondja, a sorozat már így is túlnőtte magát. Azt is elárulta nemrégiben, hogy a széria lezárásától függetlenül még egyszer összehozza a rosewoodi lányokat, ám a korábbi pletykákkal ellentétben szó sincs arról, hogy a mozifilm jelentené történetüket lezárását.

Nagy terveink vannak a PLL-filmmel kapcsolatban, de nem a sorozat lezártakor kezdünk majd hozzá. Úgy hiszem, mindannyiunknak szüksége van némi szünetre, arra, hogy szabadságra menjünk, hogy új dolgokba kezdjünk, és remélhetőleg később összejövünk még, és összehozunk valami különlegeset

– nyilatkozta Marlene a Good Morning America című beszélgetős műsor negyvenedik évfordulója alkalmából készült jubileumi adásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek