Starity

Így még garantáltan nem láttad együtt bulizni Zac Efront és Robert De Nirót

2015. november 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Imádtad a Másnaposokat? Jókat nevettél a Teden? Akkor Zac Efron és Robert De Niro legújabb filmjét neked találták ki!

hirdetés

Hosszú várakozás után végre megjelent Zac Efron és Robert De Niro közös filmjének előzetese, és nem túlzunk, ha azt mondjuk, eddig a Dirty Grandpa ígérkezik 2016 legviccesebb alkotásának.

A történet szerint az egykori veterán katona megözvegyül, ezt követően pedig elhatározza, hogy Floridába utazik kikapcsolódni kicsit, ahova meghívja házasulni készülő unokáját is. Az ártatlan kaland azonban végeérhetetlen tivornyában és dorbézolásban csúcsosodik, melyet csak tetéz az esküvő dátumának közeledése.

A filmet egyébként Dan Mazer rendezte John Phillips forgatókönyve alapján, a főbb szerepekben pedig Zac és Robert mellett olyan sztárokat láthatunk, mint Julianne HoughZoey DeutchAubrey PlazaDermot Mulroney, Adam Pally és Jason Mantzoukas. Az viccesnek ígérkező alkotás január 22-én kerül az amerikai mozikba, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a hazai mozik is műsorukra tűzik-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek