Starity

Idei utolsó adásával jelentkezik a Gyertek át szombat este! az RTL Klubon

2015. november 21. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy a nézők már megszokhatták ezúttal is igazi sztárdömping lesz a Gyertek át szombat este! című RTL-es gameshow-ban. Ezúttal Ábel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető három millió forintért.

hirdetés
Idei utolsó adásával jelentkezik a Gyertek át szombat este! az RTL Klubon
Fotó: RTL Klub

Igazi sztárdömpinggel búcsúzik első szezonjától a Gyertek át szombat este!, amely a tervek szerint jövőre újabb évaddal folytatódik majd. Addig is ma este új játékosként érkezik a gameshow-ba a Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és a közismert rádiós, István Dani is.

A sziporkázó poénok, asszociációs feladatok és Balázs pikírt megjegyzései ezúttal sem maradnak el. Sőt, még egy csapattag cserének is szemtanúi lehetnek a nézők. Ábel Anita ugyanis már a játék elején úgy dönt, hogy csapatot cserél, mivel Istenes Bence és Fluor Tomi kereszttüze túl soknak bizonyul számára.

Most van az a pont, amikor én átülnék

– mondta Ábel Anita, majd helyet cserélt Kiss Ramónával, aki ugyancsak örült, hogy az Istenes Bence-Fluor Tomi párossal folytathatja a játékot. Hogy ezek után melyik csapat szerepelt jobban, kiderül szombaton este, 21:20-kor az RTL Klubon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek