Starity

Trónok harca: Mégis van remény Jon Snow visszatérésére?

2015. november 24. 16:04   |   Szerző: Lillith66

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még öt hónap van hátra az új Trónok harca-évadig, a készítők azonban addig sem hagyják unatkozni a rajongókat, hiszen néhány órája felkavaró képet osztottak meg egy központi szereplőről, Jon Snow-ról.

hirdetés

A Trónok harca ötödik évada június közepén ért véget meglepő fordulatokkal – ahogy azt már a korábbi évadok esetén is megszokhattuk. Az sem újdonság, hogy aggódnunk kell a szereplők életéért, hiszen az alkotók gyakran a legváratlanabb pillanatokban szabadulnak meg a legjelentősebb szereplőktől. Az utolsó évad fináléjában egy közkedvelt karakter, Jon Snow (magyar nevén Havas Jon) jutott erre a sorsra, ami temészetesen megosztotta a rajongókat, akik azóta különféle elméleteket gyártanak arról, hogyan térhetne vissza kevdenc szereplőjük.

Bár a szerkesztők és a színészek is tagadják, hogy Jon életben marad, nemrég mégis egy reménykeltő fotó jelent meg a sorozat hivatalos Facebook-oldalán, melyen jól kivehető Jon Snow alakja.

Fotó: Facebook / Game Of Thrones

Természetesen a kép megjelenése után ismét megindultak a találgatások, ugyanis egyre több bizonyíték van arra, hogy Jont viszontláthatjuk még a képernyőkön. A fent látható kép közzétételével egyidőben az is kiderült, hogy a Trónok harcának hatodik évada áprilisban kerül majd a képernyőre, így még hosszú, várakozással teli hónapoknak néznek elébe a fanatikusok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek