Starity

Gigi Hadid és Zayn Malik az új álompár?

2015. november 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorstársak nemrégiben találtak egymásra, ám barátaik véleménye megoszlik arról, hogy mi is szövődik közöttük.

hirdetés
Gigi Hadid és Zayn Malik az új álompár?

Remélhetőleg egy boldogabb időszak köszönt be Gigi Hadid és Zayn Malik életében, hiszen a lesifotósok vasárnap éjjel egymás társaságában kapták lencsevégre a párost. A szőke szépség ugyanis felszabadultan bulizott az aznap megrendezésre került American Music Awards afterpartyján, és amikor hazafele készülődött, Zayn várakozott rá a rendezvény helyszínétől nem messze az autójával. Ezt követően együtt távoztak, amit a szemfüles lesifotósok meg is örökítettek.

Nem csoda, ha rögtön megindultak a találgatások azt illetően, hogy barátság vagy annál több van a két szingli szupersztár között, hiszen köztudott, hogy Gigi néhány hete adta ki Joe Jonas útját, Zayn pedig augusztusban bontotta fel az eljegyzését Perrie Edwardsszal. Egyelőre egyikük sem erősítette meg az összetartozást, barátaik véleménye pedig megoszlik azt illetően, hogy együtt vannak-e avagy sem.

Nagyon jó barátok, és időnként szívesen lógnak együtt. Gigi nem szeretne ilyen korán beleugranai egy újabb kapcsolatba. Szeret kapcsolatban élni, de jelenleg csak szórakozni akar, és a karrierjére koncentrálni

– nyilatkozta a modell egy barátja az E! Newsnak, mígy egy másik barát az Us Weeklynek mesélt arról, milyen friss még a páros állítólagos kapcsolata.

Mindkettejük számára új még ez az egész, és egyelőre azon a ponton vannak, hogy meglátják, mi lesz a dologból. Kicsit korai lenne barátnak és barátnőnek titulálni őket, de nézz rájuk! Összeillenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek