Starity

Varázslatos lett Katy Perry H&M-reklámfilmje

2015. november 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban töltötte fel legújabb reklámfilmjét a H&M, melyben nem kisebb személy játssza a főszerepet, mint Katy Perry.

hirdetés

Köztudott, hogy Katy Perry a H&M idei reklámarca, ennek jegyében rajongói már alig várták, hogy végre megjelenjen a népszerű ruházati márka legújabb kollekciója, valamint a hozzá tartozó kampányképek és a videó. Erre a napokban sor is került, és bátran állíthatjuk, hogy az eredmény varázslatos lett – szó szerint.

Katy ugyanis számtalan szerepben fordul meg a kétperces videóban, így láthatjuk jótündérként, télanyóként és diótörőként is. Az énekesnő saját bevallása szerint rendkívül élvezte a forgatást, és hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy ő lehet a márka reklámarca.

A H&M az én sajátos stílusom meghatározó része 13 éves korom óta, amikor is elkezdtem megtölteni a gardróbomat a márka megfizethető darabjaival. Tinédzserkoromban a családomat nem vetette fel a pénz, de a H&M engem is feltett a térképre. Turkálókból és a H&M-ből öltözködtem, és összeválogattam néhány ruhát, amelyektől úgy éreztem magam, mintha egy több ezer dolláros költemény lenne rajtam, valójában azonban nem költöttem többet 30 dollárnál

– elevenítette fel a márkához kötődő emlékeit Katy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek