Starity

Karácsonyi videóval jelentkezett Maite Perroni és Jesús Navarro

2015. november 25. 17:05   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került feltöltésere a Deseos de Navidad, melyet a tehetséges énekes-színésznő Maite Perroni és a Reik frontembere Jesús Navarro énekeltek fel, valamint videoklipet is forgattak hozzá.

hirdetés

A videó a Liverpool México áruház gondozásában látott napvilágot, karácsony közeledtével pedig nem csoda, ha örülnek a rajongók, hiszen az ünnep jegyében készült a kisfilm. Képkockáin szeretet, az öröm, a gyerekek mosolya a leendő ajándékok láttán mind-mind az év legszebb napjait vetítik előre. 

Érdekesség, hogy Maite és Jesús nem először énekelnek együtt, hiszen 2009-ben már dolgoztak együtt, méghozzá a hazánkban jelenleg is látható Az én bűnömben, melynek keretein belül a Reikot adták elő. Nagy sikernek örvendett az ahhoz a dalhoz forgatott klip is, ennek fényében kevéssé lenne meglepő, ha legújabb alkotásuk is népszerű lenne, főleg, ha azt vesszük alapul, hogy egy hónap múlva itt a karácsony.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek