Starity

Ilyen illékony az élet – egy apa 14 éven át minden héten levideózta a lányát

2015. november 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi megszavazzuk a dán művésznek, Frans Hofmeesternek az év apukája díjat azért a videóért, mellyel lányának kedveskedett.

hirdetés

Zavar, amikor valamelyik családtagod megjegyzi a karácsonyi rokonlátogatás alatt, hogy mennyit nőttél, és milyen sokat változtál? Az alábbi videó láttán valószínűleg nem csodálkozol majd, miért kerülhet erre sor évről évre, hiszen még felnőttkorban is rengeteget változik az ember, nem is szólva a gyerek- és tinédzserévekról. Ezt a változást, és az élet illékonyságát mutatja be Frans Hofmeester videója is, melyet lányáról, Lotte-ról készített.

A férfi ugyanis tizennégy éven át minden héten készített egy tizenöt másodperces videót a lányáról, aki tizennegyedik születésnapján végre megnézhette az elkészült, összefüggő művet, melyhez édesapja a Grammy-díjas Mateo Messina szerzeményét választotta háttérzenének – tovább növelve az amúgy is izgalomteljes várakozást.

Frans állítólag továbbra is folytatja az immár hagyománnyá vált videózást, aminek nemcsak lánya, hanem az internetezők is nagyon örülnek, hiszen már több mint hatmillióan tekintették meg nem mindennapi kisfilmjét.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek