Starity

Anastacia igent mondott Laura Pausininek

2015. december 01. 21:09   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Persze csupán csak szakmai együttműködésről van szó a két énekesnő között: egy duettet szeretnének közösen készíteni.

hirdetés
Anastacia igent mondott Laura Pausininek
Fotó: Anastacia / Facebook || dantemag.com

Anastacia a közelmúltban erősítette meg a hírt, amely szerint jövő nyáron fog sor kerülni Laura Pausinivel való együttműködésére. Az erőteljes hangú amerikai énekesnő jelenleg Olaszországban tartózkodik, hogy legújabb lemezét, az Ultimate Collectiont népszerűsítse. Számos rádiós és televíziós műsorban fordul meg a promóció során, ahol többek között erre a projektre is kitérnek.

Néhány héttel ezelőtt ugyanis maga a közkedvelt olasz énekesnő tette fel a kérdést Twitter-oldalán keresztül Anastaciának; mit szólna egy közös alkotáshoz, melyet aztán élőben is előadnának? A művésznő szinte azonnal reagált kolléganőjének egy élő videochat keretei között, és természetesen igent mondott Laurának.

Pausini 2016-os turnéja értelemszerűen Olaszországot is érinteni fogja, ezért elképzelhető, hogy az egyik ilyen állomáson látja majd vendégül Anastaciát. Annyi azonban bizonyos, hogy a szőke szépség már most rendkívül izgatott, s megtiszteltetés számára, hogy az olasz énekesnő ismeri őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek