Starity

Gigi Hadid és Zayn Malik tagadhatatlanul egy párt alkot

2015. november 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét olajat adott a tűzre a modell és az énekes, ugyanis ismét egymás társaságában kapták őket lencsevégre.

hirdetés
Gigi Hadid és Zayn Malik tagadhatatlanul egy párt alkot

Hét elején számoltunk be arról, hogy Gigi Hadid és Zayn Malik között elindult valami, azt azonban egyelőre nem lehetett tudni, hogy csak barátság vagy egy románc van kibontakozóban. Barátaik is megoszló véleményen voltak kapcsolatuk milyenségét illetően, a legutóbbi alkalommal azonban, amikor lencsevégre kapták őket már nem tagadhatták, hogy egyre szorosabbá válik a köztük lévő viszony.

A kettejükről készült képet ide kattintve tekintheted meg.

A párt kedd este kapták lencsevégre a Los Angeles-i The Nice Guy étteremből távozóban, a szemtanúk pedig megerősítették a gyanút: valóban romantikus a viszonyuk. 

Gigi és Zayn egész este nem mozdultak egymás mellől, az asztal alatt pedig végig fogták egymás kezét. Sugdostak néha valamit egymás fülébe, Zayn pedig Gigi combján nyugtatta a kezét. Gigit mintha hozzáragasztották volna Zaynhez, mindenhova követte őt, még amikor cigiszünetet tartottak is

– számolt be egy, a párral egy légtérben vacsorázó szemtanú, állításait pedig egy másik jelenlévő is megerősítette:

Gigi és Zayn egymás mellett ültek, és teljesen úgy viselkedtek, mint egy pár. Sokat nevettek, láthatóan nagyon jól érezték magukat. Nagyon közel ültek egymáshoz, és teljesen felszabadultak a másik mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek