Starity

Egy párhuzamos univerzumban ilyenek lennének a szuperhősök mindennapjai

2015. november 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy tehetséges fényképész bepillantást engedett abba, milyen lenne, ha kedvenc szuperhőseink és szupergonoszaink a valóságban is léteznének.

hirdetés

Daniel Picard nemcsak a popkultúráért, hanem a fotózásért is rajong, mindemellett pedig lelkes gyűjtője a szuperhős-szupergonosz figuráknak. Gyerekkori lelkesedése arra sarkallta, hogy kamerája objektívjának kereszttüzébe kedvenceit állítsa megmutatva, milyen lenne, ha ők is olyan hétköznapi életet élnének, mint mi, emberek.

Célja vélhetően a szórakoztatás mellett az volt, hogy rávilágítson, a hétköznapi emberek is lehetnek hősök; képeit pedig gyűjteménybe rendezte, és a Figure Fantasy: The Pop Culture Photography of Daniel Picard címet viselő képeskönyv formájában adta ki, melyet itt rendelhetsz meg. Addig is íme, egy kis kóstoló, hogyan álmodta meg Daniel azt a párhuzamos univerzumot, ahol kedvencei köztünk járnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek