Starity

Ringo Starr 35 éve ugyanazt a nőt szereti – elárulta, mi a jó kapcsolat titka

2015. november 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Beatles-legenda a mai napig szerelmes a felesége, akivel 35 éve ismerkedett meg.

hirdetés

Szerelem volt első látásra Ringo Starr és Barbara Bach kapcsolata, és bár már kapcsolatuk elején összeházasodtak, az elkapkodott nász egy nagyon boldog, harmonikus házassághoz vezetett, mely a mai napig ugyanolyan forrón lángol, mint egykor. A sztárpár a People magazinnak árulta el, mi a titkuk, hogyan lehet ilyen sokáig együtt élni valakivel, és közben fenntartani a szerelmet.

Szeretem a férjemet, ennyi az egész

– vallotta nevetve a 69 éves Barbara, aki annak idején az első Bond-lányok egyike volt; férjével pedig a Barlangember című film forgatásán ismerkedett meg 1980-ban.

Nincs menekvés... Ma is ugyanúgy szeretem Barbarát, mint amikor megismerkedtünk, és áldottnak érzem magam, amiért viszontszeret. Ezért vagyunk még mindig együtt

– nyilatkozta a zenész, aki ezzel nem hazudta meg egykori zenekara egyik leghíresebb sorait, miszerint minden, amire szükség van az életben, az a szeretet.

Ringo és Barbara egyébként néhány hónapnyi randizás után 1981 áprilisában mondta ki a boldogító igent, kapcsolatukból azonban nem született gyermek. Ringónak előző házasságából van három fia, Barbarának pedig egy fia és egy lánya, így nem maradtak gyerekek és család nélkül idős korukra sem.

Ilyenek voltak 1980-ban, kapcsolatuk kezdetén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek