Starity

Vonzó latin pasik nyomában: íme a legszexibbek!

2016. május 14. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak tudatában a latin szó egyet jelent az érzékiséggel és a csábítással, ami valljuk be, nem meglepő. A latin hölgyek és urak úgy meghódítják a szívünket, mint talán senki más, és hiába tagadják, mindez a vérükben van. Most összeállítottuk azon latin énekesek listáját, akik lenyűgöző tehetségük mellett külsejükkel és puszta megjelenésükkel is elrabolták a szívünket.

hirdetés
Vonzó latin pasik nyomában: íme a legszexibbek!

Enrique Iglesias

Nem túlzás azt állítani, hogy a latin előadók közül Enrique Iglesias az egyik legkedveltebb. Gyönyörű hangja mellett ugyanis olyan vonzerővel rendelkezik, amit sokan megirigyelhetnének: csibészes mosoly, szúrós tekintet, tökéletesen kidolgozott test és hétköznapi öltözködési stílus jellemzi őt. Kitűnően hozza a „szomszéd srác” jelenségét, miközben igazi sztár típus, aki a slágerlisták élére termett.

Fiatalos és lendületes, a zenéje ismételten meg tud újulni úgy, hogy közben nem tér el a tőle megszokott hangzásvilágtól. Bármilyen könnyűzenei műfajban megállja a helyét és úgy áll a mikrofon előtt, hogy abba az egész testünk beleremeg. Több nyelven is kitűnően énekel, ami bizony azt jelenti, hogy nemcsak jól néz ki, hanem okos is.

Jótékonykodásból szintén ötöst kaphatna, ugyanis még saját balesetéből is képes volt pénzt csinálni a rászoruló gyerekeknek úgy, hogy egyszerűen pólókra rajzoltatta az általa vérrel rajzolt mintát. Ötletes!

Marc Anthony

Marc Anthony nem éppen az a tipikus szépfiú, de Puerto Ricó-i származása már önmagában vonzóvá teszi. Az énekhangját egyszerűen nem lehet nem szeretni, a színpadon pedig olyan izgalmasan és szívvel ad elő, hogy attól válik igazán imádnivalóvá.

Több slágerlistás dallal a háta mögött, és a maga 47 évével még mindig toplistás a legjobb pasik között, nem meglepő módon ugyanis a legfiatalabb korosztálytól a legidősebbekig mindenki oda van érte. Igazi közönségkedvenc, aki úgy tud sikeres lenni, hogy ahhoz nem kell a csapból folynia.

Ricky Martin

A 90-es évek kiemelten kedvenc pasija, Ricky Martin bár már bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik, kisugárzásán ez mit sem változtat. Van, aki szerint ciki szeretni őt, de az bizonyára nem tudja, hogy az utóbbi évtizedek egyik legkeresettebb latin sztárja ő.

Dalait az egész világ dúdolja, éppen ezért azt is megbocsájtjuk neki, amikor néhány éve szemébe lógó tinccsel rázta a színpadon. Azóta sem értjük ezt a divatbakit, de nem is érdekes, mert így is megtartotta szépfiú imázsát.

Juanes

Juanes olyan könnyen beénekelte magát a szívünkbe, hogy szinte észre sem vettük, és még az is dúdolni kezdte a dalait, aki nem is kedveli a latin zenét. Nem mindig kelt jófiú benyomást, de valahogy mégis magával ragadó.

Énekével tömegeket képes megmozgatni, a rádiók pedig egyszerűen nem tudják megunni. Tökéletes példája annak, hogy ha az ember fülbemászó szerzeményeket készít, akkor borítékolható a siker, és ehhez még jó külső sem szükséges, bár valljuk be, neki ezutóbbi is megadatott.

Jencarlos Canela

A telenovellaszínészek élmezőnyébe tartozik Jencerlos Canela, aki már a hazai tévénézőkkel is megszerettette magát. Bár a magyarok közül nem túl sokan tudják, de bizony nemcsak sorozatdalokat énekel a jóképű színész, hanem saját albumokat is kiad. Mindegy, hogy lírai, vagy gyors dalról van szó, ő bizony az előbb említett sztárokhoz hasonlóan megállja a helyét. Külsejével abszolút toplistás. Mégis ki tudna ellenállni neki?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek