Starity

Először kapták lencsevégre kéz a kézben Zayn Malikot és Gigi Hadidot

2015. december 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten kapott szárnyra a pletyka, ami az énekes és a modell összetartozását firtatta, ezúttal azonban a saját szemünkkel vehetünk tanúbizonyságot arról, hogy együtt vannak.

hirdetés
Először kapták lencsevégre kéz a kézben Zayn Malikot és Gigi Hadidot

A napokban még csak pletyka tárgyát képezte Zayn Malik és Gigi Hadid kapcsolata, ami a hétvége közeledtével egyre biztosabbnak látszott, hiszen szemtanúk is megerősítették, hogy úgy viselkednek egymás társaságában, mint egy szerelmespár. Ennek ellenére sokan szkeptikusak maradtak a kapcsolatuk komolyságát illetően, azonban a bizonyítékok magukért beszélnek: Zayn és Gigi valóban egy párt alkot.

A sztárpárt a Los Angeles-i The Nice Guyból távozóban kapták lencsevégre hajnali fél háromkor, amint egymás kezét fogják. Véletlen-e vagy sem Zayn és Gigi még össze is öltözött: mindketten sötét színű, szakadt farmert és fekete felsőt viseltek. 

A kettejükről készült képek egyikét ide kattintva tekintheted meg.

Kapcsolatuk híre többeket megdöbbentett, hiszen még egy hónapja sincs, hogy a szupermodell véget vetett Joe Jonasszal való bimbózó kapcsolatának, amiről szeptember végén még sugárzó arccal mesélt. A szakítás hátterében állítólag a távolság állt, mivel nem tudták összeegyeztetni zsúfolt időbeosztásukat. 

Néha csak úgy megtörténnek dolgok az életben. Mindegy milyen okból és mikor. És néha úgy tűnik, nincs is értelmük. Ennyi az egész

– írta Gigi egy azóta eltávolításra került posztjában a Twitteren, mely arra engedte következtetni rajongóit, hogy így próbál bocsánatot kérni exétől, amiért ilyen gyorsan túllépett rajta. Hogy mi az igazság, azt csak maga Gigi tudja, annyi azonban biztos, hogy rohamos tempóban figyasztja Hollywood legnépszerűbb fiatalembereit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek