Starity

A szex hiánya miatt szakított Olivia Culpo Tim Tebow-val

2015. december 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valamivel több, mint egy hónapig randizott a sztárpár, ám a modell nem bírta tovább cérnával a szexmentes kapcsolatot.

hirdetés
A szex hiánya miatt szakított Olivia Culpo Tim Tebow-val

A korábban Nick Jonasszal randizó 23 éves Olivia Culpo és az NFL 28 éves hátvédje szeptemberben talált egymásra, ám a kapcsolat még a második hónapfordulót sem élte meg, ugyanis a modell kiadta a szüzességi fogadalmat tett sportoló útját. Tim Tebow ugyanis még évekkel ezelőtt fogadta meg, hogy házasságkötése előtt nem huncutkodik, az pedig már biztos, hogy nem Olivia lesz az arája.

Tim nagyon bele volt esve Oliviába. Szerelmes leveleket és cuki kis üzeneteket küldött neki, sőt szerelmet is vallott... Olivia azonban szakított vele, mert ezt az egészet képtelen volt kezelni. Tim még mindig a hatása alatt áll, Olivia azonban nem tudott megbarátkozni azzal, hogy nincs szex. Tim hajthatatlan ebben az ügyben

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát, és azt is megerősítette, hogy bár már nincsenek együtt, igyekszenek fenntartani a barátság látszatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek